Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 12395 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   12 Ağustos 2018 - 12:19

Konu Vatansa Gerisi Teferruattır

Büyüt
Küçült
Konu Vatansa Gerisi

Giresun Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dokumacı bir basın açıklaması yayınlayarak ülkemize karşı yürütülen ekonomik savaşı değerlendirdi.
Dokumacı yaptığı açıklamada “Malumunuz olduğu üzere sözde müttefik, stratejik ortak görünenler tarafından Milletimiz ve Devletimize karşı yürütülen kirli savaş son günlerde yöntem değiştirmiş, iyice alenileşmiş ve pervasızlaşmıştır.
Bu savaşın temel hedefinin haçlı seferleri ruhu ve siyonist-evanjelist işbirliğiyle devletimizi parçalamak, yıkmak, Milletimizi esir etmek, vatanından sürmek ve sonuçta yok etmek olduğu kuşkusuzdur.
Tarih boyunca bağımsızlığı başta her tür özdeğerinin canı pahasına koruyucusu, dünyada hak ve adaletin temsilcisi bu kutlu Millet ile esaret hiçbir zaman bir arada anılmamıştır, anılmayacaktır. Refahını çocuk, kadın yaşlı demeden döktüğü kanlar, kölelik, güce dayalı hırsızlık ve sömürgeciliğe borçlu zihniyetin bu yüzden hedefi ve korkusu olduğumuzu biliyoruz.
Askeri ve ekonomik ambargolar, darbeler, içsavaş denemeleri, çeşitli terör örgütleri eliyle yapılan saldırılar, ekonomik krizlerle amaçlarına ulaşamayanlar, bugün de önce bir şüpheliyi bahane ederek açıkça ve edepsizce Ülkemizi tehdit etmişler, şimdi de tüm uluslararası ekonomik ve siyasi teamülleri hiçe sayarak çiğneyerek, para silahını kullanarak adeta işyerlerimizi, fabrikalarımızı, bankalarımızı bombalamakta, ekonomimizi çökertmeye çalışmaktadırlar.
Öncelikle bunları görmezden, bilmezden gelen, sinsice ellerini ovuşturan işbirlikçi hainlere, onların da farkında olduğumuzu hatırlatmak isteriz. Öte yandan “Konu vatansa gerisi teferruattır” anlayışı ile siyasi mülahazaları bir yana bırakarak Ülkesine sahip çıkanlara şükranlarımızı sunuyoruz.
Bu şartlar altında savunma hakkımız ve görevimiz gereği misliyle mukabele ilkesi çerçevesinde, ilk aşamada, özelde Giresun ve tüm Türkiye’de hemşerilerimizi, genelde tüm dünyada Milletimizi ve Müslüman kardeşlerimizi bu saldırılar bitene kadar ABD ve bu saldırılarda işbirlikçiliğini yapanlara ekonomik kazanım sağlayan her türlü mal ve hizmet için boykot çağrısı yapıyoruz.
Bu vesileyle Sayın Cumhurbaşkanımız önderliğinde devletimizin alacağı her türlü kararın yanında olduğumuzu ilan ediyoruz” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir