Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 13762 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   20 Eylül 2018 - 01:11

KÖY PAZARI PROJEMİZDE ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR

Büyüt
Küçült
KÖY PAZARI PROJEMİZDE ÇALIŞMALARIMIZ

KÖY PAZARI PROJEMİZDE ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR
Görele Belediyesinin kardeş belediyesi olan Beykoz Belediyesi tarafından Görele’ye kazandırılacak olan ‘Köy Pazarı’ projemizde çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.
Kumyalı Mahallesi Otogar Yanında bulunan toplam 1300 metrekarelik alanda yapımına başlanılan ‘Köy Pazarı Proje’si ilçenin önemli katma değeri olacak.
Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, çalışmaları yerinde takip ederek, ilçenin doğal ve tarihi güzelliklerine turizm yoluyla değer katmayı ve bölge halkına ek gelir sağlamayı hedefleyen çalışmalara bir yenisini daha eklediklerini söyledi.
Köy Pazarı projesinde sadece Görele’nin köylerinde yetiştirilen organik ürünlerin yer alacağını belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Şuanda çalışmalara başladığımız ‘Köy Pazarı' projesiyle çiftçilerimizin elindeki ürünü tüketiciye aracısız ulaştırmasını sağlıyoruz. Çiftçimiz böylece ek gelir elde ediyor ve ürettiğini tüketiciye aracısız olarak ulaştırıyor. Hem çiftçi kazanıyor hem de Görele kazanıyor. Hedefimiz ilçemizin doğal ve tarihi güzelliklerine turizm yoluyla değer katmayı ve bölge halkına ek gelir sağlamaktır. Kırsalda da kalkınmayı sağlamak için çiftçimizi desteklemeye devam edeceğiz. Yaklaşık 5 ayda bitirmeyi hedeflediğimiz projemiz, uzun zamandır ihtiyaç duyulan eksikliği giderecek. Başta Beykoz Belediye Başkanımız Yücel Çelikbilek‘e ve emeği geçenlere teşekkür ederim. İlçemize hayırlı olsun." dedi.
Köy Pazarı Projemizin içerinde 9 metrekare kapalı, 16 metrekare açık olmak üzere 25 metrekare satış birimi, toplam 300 metrekare ticari alan 12 adet satış birimi, açılır- kapanır üst örtü sistemi, özel tasarım oturma birimleri, sosyal tesis, mescit- tuaye- wc- abdesthane-dinlenme ve oturma alanları, toplam 1430 metrekare ticaret ve rekreasyon alanları bulunuyor.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir