Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 17701 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   23 Temmuz 2019 - 11:02

KÜLTÜREL SANATSAL VE SPORTİF FAALİYETLER HEYECAN YARATTI

Büyüt
Küçült
KÜLTÜREL SANATSAL VE SPORTİF FAALİYETLER HEYECAN


Giresun Belediyesi 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi sonucunda yaşanan değişim ile birlikte kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlere verdiği önemle heyecan yarattı.
Başkan Aytekin Şenlikoğlu’nun göreve gelmesi ile birlikte kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlere verilen önemde arttı.
Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun talimatıyla Giresunluların hasret kaldığı birbirinden güzel organizasyonlar düzenlenirken belediye rutin işlerine de hız kesmeden devam etti.
Yıllar önce düzenlenen ve bu yıl Atatürk Meydanı’na taşınan Sokak Basketboluna 49 takım 196 sporcu katıldı. Yeteneklerini sergileme fırsatı bulan gençler birbirinden çekişmeli maçlara imza atarlarken basketbol severlere de keyifli dakikalar yaşattılar. Basketbol turnuvasının en güzel yanlarından biri de Giresun’da basketbola büyük emek vermiş ve elim bir trafik kazası sonucu aramızdan ayrılan Avni Öğütçü adını taşımasıydı. Turnuvaya Başkan Şenlikoğlu’nun isteği ile Avni Öğütçünün adının verilmesi, gençlerinde Avni Öğütçü’yü tanımalarına ve basketbola verdiği katkıları öğrenme fırsatı sundu.
Eski kültürlerin hatırlanması ve yaz akşamların paylaşarak, birliktelik içerisinde geçmesi adına düzenlenen etkinliklerinden biri de ‘’Yazlık Sinema’’ oldu. Eski zamanların unutulmazlarından olan Yazlık Sinema nostaljik filmleri hayranlarıyla buluştururken, bir çok mahallede de çocuk filmleri gösterime sunuluyor. Yazlık Sinema Günleri yaz mevsimi boyunca belirli program dâhilinde Botanik Park ve mahallelerde gösterime devam edecek.
Yaz akşamlarında mahallelerimiz ‘’Benim Mahallemde Şenlik Var’’ sloganı adı altında düzenlenen çeşitlik etkinliklerle şenleniyor. Belediye Konservatuvarına bağlı Halk Dansları Topluluğu oynadığı oyunlarla coşku yaratırken, çocuklara masal dinletisi ve konservatuvar öğretmenleri tarafından müzik dinletisi yapılıyor.
Büyük beğeni toplayan etkinliklerden biri de ‘’Benim Şehrim Okuyor’’ sloganı ile düzenlenen okuma etkinliği oldu. Bireylerin okuma alışkanlıklarını daha da geliştirmek ve birlikte fikir alışverişlerinde bulunulması adına Atatürk Meydanı’nda her Salı akşamı düzenlenen etkinliğe okur severler büyük ilgi gösterdi.
Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’da düzenlenen etkinliklere bizzat katılarak hemşehrilerinin yanında oldu. Başkan Şenlikoğlu geçtiğimiz günlerde duayen spor adamları ile bir araya geldiğinde kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlere öncelik vereceklerini de söylemişti.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir