Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 13208 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   17 Ocak 2017 - 17:43

Kuzalan Tabiat Parkı’nda Güz Fotoğraf Sergisi Açıldı

Büyüt
Küçült
Kuzalan Tabiat Parkı’nda Güz Fotoğraf Sergisi

Sayın Valimiz Hasan Karahan, “Kuzalan Tabiat Parkı’nda Güz” konseptli fotoğraf yarışmasının sergi açılışını yaptı.

Giresun ili, Dereli ilçesi, Alancık köyü sınırları içerisinde kalan Kuzalan Tabiat Parkı’nda 5-6 Kasım 2016 tarihinde yapılan “Kuzalan Tabiat Parkı’nda Güz Fotomaratonu” yarışmasına Türkiye’nin birçok ilinden 160 fotoğraf sanatçısı katılmış ve 400 fotoğraf jüriye teslim edilmişti.

Bu fotoğraflar içinden seçilen; 1.,2.,3. ‘lük ve mansiyon ödülü kazanan 4 adet fotoğraf ile 26 adet sergileme fotoğrafı olmak üzere toplamda 33 adet fotoğrafın bulunduğu  sergi bugün (16.01.2017) saat 14.00 de Can Akengin Sergi Salonunda sergilendi.

Açılış kurdelesini Vali Karahan’ın kestiği sergi 16-20 Ocak arası Can AKENGİN Sergi Salonunda ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

Sergi açılışına; Vali Hasan Karahan, Orman ve Su İşleri Bakanlığı 12. Bölge Müdür Yardımcısı Cüneyt Aloğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Gürgenci, Giresun Şube Müdürü Ertan Kuduban, DSİ Şube Müdürü Ogün Şükrü Turan, Öğretmenevi Müdürü Ercan Sezer, Giresun Turizm Alt yapı Birlik Müdürü Tamer Uzuner, Giresun Gezgin Fotoğrafçılar Derneği üyeleri ve vatandaşların katıldı.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir