Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 20584 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   10 Kasım 2019 - 17:25

Kuzey Yıldızında Muhteşem Bulancak Vurgusu!

Büyüt
Küçült
Kuzey Yıldızında Muhteşem Bulancak

 

Çekimleri Ordu ve Bulancak’ta yapılan SHOW TV’nin sevilen ve en çok izlenen dizisi “Kuzey Yıldızı” nın bu akşamki bölümüne Bulancak İskelesi çekimleri damga vurdu.
Dizinin başrol oyuncusu İsmail Demirci’nin (Kuzey) doğum günü kutlamalarının mekanı olan Bulancak iskelesinin muhteşem görüntüleri izleyenlerde hayranlık uyandırdı. Geçtiğimiz hafta içinde iki gün boyunca süren çekimler, bu akşam yayınlanan bölümde yaklaşık 10 dakika yer alırken, sahne başında alt yazıyla “Giresun Bulancak İskelesi” yazması da Bulancak’ın tanıtımı noktasında çok önemli bir detay olarak vurgulandı.

Başkan Yakar’ın başarısı!

Kuzey Yıldızı dizisinin çekimleri öncesi ve sonrası her türlü desteği veren Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Bulancak’ın dizide daha fazla yer alması için önemi bir çaba gösterdi. Dizi hazırlıkları sırasında figüran başvuruları için Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personelini görevlendiren Başkan Yakar, çekimler devam ederken de seti ziyaret ederek dizi ekibiyle yakından ilgilendi. Dizinin yönetmeni Ersoy Güler’le sürekli görüşen ve Bulancak’ın dizide daha fazla yer alması için çaba harcayan Başkan Yakar’ın ilgisini ve desteğini karşılıksız kalmadı. Son bölümde yer alan iskele çekimleri ilçenin tanıtımı açısından büyük fark oluşturdu. Dizinin yayınlanmasının ardından sosyal medyada Başkan Yakar’a yapılan teşekkür paylaşımları bunun en güzel yansıması oldu.

Başkan Yakar: Bulancak’ın ne kadar güzel olduğunu gördük

Başkan Yakar, “Başta yönetmen hocamız Ersoy Güler ve dizi ekibine çok teşekkür ederim. Dizinin son bölümünde yer alan Bulancak İskelesi çekimleri ve vurgusu bizim için çok önemliydi. Bu anlamda Tarihi Bulancak İskelemizde yaptığımız güzellikleri de tüm Türkiye görürken bizde ne kadar güzel bir iş yaptığımızı görmüş olduk. Biz daha güzel ve ışıl ışıl bir Bulancak için çalıştık/çalışmaya devam ediyoruz. İç sahil yolumuz ve şehir içi caddelerimizdeki düzenlemeler ve aydınlatmalarıyla, alt yapıda tamamlanan çalışmalarımızla, baskı beton ve son kat asfalt çalışmalarımızla Bulancak’ı güzelleştirmeye devam ediyoruz. Çok yakında doğalgaz’a kavuşuyoruz. Yeni Galericiler sitemizi hayata geçiriyoruz. Pazartesi günü geleceğe nefes olacak 17 bin fidan dikimiyle Bulancak’ı yeni bir parka kavuşturuyoruz. Sarayburnu camii yanındaki kamulaştırmalarla büyük bir millet bahçemiz olacak. Söz verdik yaptık/yapıyoruz. Biz hiç durmadık/durmayacağız. Bulancak her şeyin en iyisine ve en güzeline layıktır. Bu vesile ile tüm Bulancaklı hemşerilerimi saygı ve sevgiyle selamlıyorum” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir