Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9961 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   11 Haziran 2018 - 22:26

MAHALLELİNİN AYAĞINA GİDİYOR…

Büyüt
Küçült
MAHALLELİNİN AYAĞINA


Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, akşam çayı etkinliği kapsamında mahalle gezilerini sürdürmeye devam ediyor.
Belediye Başkanı Tolga Erener, bu kapsamda Bozcaali, Bahçelievler, Cillioğlu, Tepebaşı ve Hürriyet Mahallelerini ziyaret ederek, mahalle halkının istek ve taleplerini dinledi.
Vatandaşlarımızı dinlemek için onların ayaklarına gitmeyi tercih ettiklerini belirten Belediye Başkanı Tolga Erener, “Vatandaşlarımızı dinlemek için onların ayaklarına gitmeyi tercih ediyoruz. Çünkü bize ulaşamayanlar vardır, çekinenler vardır, aklında olanları söyleyemeyenler vardır, ya da bize çok güzel fikirler verecek olanlar vardır diye” dedi.
Halkın taleplerinin kendileri için bir emir olduğunu, çözümü noktasında ellerinden gelenin fazlasını yapmaya çalıştıklarını belirten Erener, şunları kaydetti:
“Hizmetler yaparak, projeler üreterek, Görele’nin her türlü sorununa derman olmaya çalışıyoruz. Hem belediyemizi hem de ilçemizi ilgilendiren sorularınız varsa dinlemek için buradayız. Hangi siyasi partiden olursa olsun, hangi siyasi düşünceyi taşırsa taşısın, hangi köyden, hangi mahalleden olursak olalım biz büyük bir aileyiz. En önemlisi bu. Bunu kabul edebilmek, aradaki engelleri, ön yargıları kırabilmektir”



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir