Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 13047 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   31 Mayıs 2018 - 01:50

Haberimiz Ses Getirdi

Büyüt
Küçült
Haberimiz Ses

‘Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nde Kovalı Çözüm!’ Haberimiz Ses Getirdi
27 Mayıs 2018 Pazar günü Giresun Kerasus Haber’de yayınlanan ‘Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nde Kovalı Çözüm!’ başlıklı haberimize Giresun Valiliği İl Sağlık Müdürlüğü’nden yanıt geldi. Yayınlanan basın bülteninde Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nde yaşanan sorun hakkında şu bilgiler paylaşıldı:
“Sağlık Bakanlığı-Giresun Üniversitesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi hakkında basında çıkan haberlerle ilgili kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi için hazırlanan bilgi notu şöyledir;
Hastane ile ilgili olarak 28 Mayıs 2018 tarihinde basında çıkan ‘Kadın Doğum Çocuk Hastanesinde Kovalı Çözüm’ başlıklı haberde bahsedilen durum, hastanenin 3. ve 4. katlardaki fancoil (ısıtma-soğutma) boru sistemindeki kaçaklardan kaynaklanmakta olup, kaçakların oluştuğu durumda hızla hastanenin teknik ekiplerince gerekli müdahaleler yapılmaktadır.
Yaşanan problemler; binanın kesin kabulü yapılmadığı için tespit edilen eksikliklerin giderilememesi nedeniyle yüklenici firmaya bildirilmiştir. Kesin kabulün yapılması ile birlikte idaremizce çözüm sağlanacaktır.
Kamuoyunun bilgisine sunulur.”


28 MAYIS 2018 PAZARTESİ TARİHİNDE YAYINLANAN HABERİMİZİN DETAYLARI…
Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nde Kovalı Çözüm!
Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde yaklaşık 4 ay önceki görüntüden bugüne değişen bir şey yok! 4 ay önce tavandan su damlamalarına kova ile çözüm bulunmaya çalışılan Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde bugün de benzer görüntüler hastaneye gelenleri rahatsız ediyor.
23 Aralık 2016 tarihinde açılan ve henüz 2 yaşını bile doldurmayan Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ndeki bu görüntü, çok eski yıllarda açılmış hastanelerdeki görüntüleri anımsatıyor.
Geçen 4 aylık süre içinde sorunun çözülmemesine tepki gösteren vatandaşlar; tavandan damlayan suların ve kovalı çözümün çok güzel bir yapı olan Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne yakışmadığını belirtirken, bu sorunun bir an önce çözüme kavuşmasını yetkililerden beklediklerini ifade ettiler.

Haber: Hakan UĞURLU - www.kerasushaber.net



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir