Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 22781 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   20 Kasım 2018 - 17:28

MEHMET İZMEN CADDESİ YENİDEN ASFALTLANDI

Büyüt
Küçült
MEHMET İZMEN CADDESİ YENİDEN


Giresun Belediyesi şehir genelinde üst yapı çalışmalarını sürdürüyor.
Belediye Fen İşleri Müdürlüğü tarafından hafta sonu yoğun asfalt mesaisi yapıldı. Aksu Mahallesi Mehmet İzmen Caddesi üzerinde yapılan asfalt çalışmaları ile bozuk ve düzensiz olan yollar yenilenerek hizmete açıldı.
Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Kerim Aksu şunları söyledi; “Belediye çalışmalarımız şehrin dört bir noktasında aralıksız devam ediyor. Bozuk ve düzensiz olan yolların tespitini yaparak acil ihtiyaç olan bölgelerden başlayıp çalışmalarımızı yürütüyoruz. Hafta içi, hafta sonu demeden gece ve gündüz ekiplerimiz ile beraber bu şehir ve bu şehrin insanlarına hizmet vermek için uğraşıyoruz. Alt yapı ve üst yapı çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Önceki yıllarda Mehmet İzmen Caddesi’nin ilk altyapısını, ardından üst yapısını tamamlayarak bölgeye yakışır bir cadde haline getirdik. Fakat aradan geçen zamanın ardından aynı bölgede doğalgaz çalışmalarının başlaması nedeniyle yapılan yollar tekrardan bozuldu. Bozulan yolları tekrardan eski haline getirmek için de bölgede yeni bir üst yapı çalışmasına başladık. Hafta sonu ekiplerimiz tarafından caddenin tamamı yeniden asfaltlandı. Bu ve buna benzer birçok cadde ve sokağımızda benzer sorunlar mevcut. O eksikliklerinde giderilmesi için çalışmalarımızı belirli program dahilinde sürdüreceğiz.”



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir