Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 11385 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   01 Ağustos 2018 - 00:57

Merdiven Boyamayı hizmet sayanlar Mega projeleri anlamaz tabi

Büyüt
Küçült
Merdiven Boyamayı hizmet sayanlar  Mega projeleri anlamaz

AK Parti İlçe Başkanı Yıldırım:

“Merdiven Boyamayı hizmet sayanlar

Mega projeleri anlamaz tabi…”

Bulancak AK Parti İlçe Başkanı Necati Yıldırım, CHP Bulancak İlçe Başkanı Necmi Sıbıç’ın bir gazetede çıkan eleştirilerine cevap verdi. Muhalefetin eleştirme görevi olduğunu ancak çelişkili ve eleştiri olsun diye yapılan gerçek dışı iddia ve söylemlerin doğru olmadığını belirten Yıldırım “Onlar bizim yaptıklarımızın hayalini bile kuramaz. Belediyeciliği merdiven boyamak olarak görenlerin ufku yapılan hizmetleri görmeye yetmez” dedi.

İlçe Başkanı Yıldırım “Sayın CHP İlçe başkanımız, geçmişte yapılanla gururlanmamak elde değil diyerek gerçekten tebessüm ettiren açıklamalar yapmıştır. Tabi ki parke döşemeyi belediyecilik sayan, merdiven boyamayı ve deniz kıyısına çöpten ada yapmayı, slogan atmayı siyaset sayan bir siyasi kültürden geldiği için kendisine hak veriyoruz. Mensubu bulunduğu partinin ve belediyelerinin bu ile ve ülkeye çakılmış tek bir çivisi dahi yoktur. Geçmiş dönem dediği dönemde yapılan her iyi şeye teşekkür ederiz lakin bahsettiği dev hizmetler sanırım parke döşenmesi veya sınırlı parke imalatıdır. Giresun Merkezde yapılan merdiven boyama hizmeti de sanırım mega proje olsa gerek.

 

Bulancak her geçen gün nüfusunu arttırıyor

Sayın başkanımız  ilçemizin göç verdiği iddiasında bulunmuştur. Oysa gerçek öyle değildir. Bulancak İlçesi, tüm Giresun’da merkez dahil, göç vermeyen ve nüfusunu ciddi manada arttıran en büyük ilçesidir. İlçede yaşamasına rağmen ikametlerini köy ve beldelerde gösterenlere rağmen nüfusunu her yıl artırmıştır. Sayın Başkan Bulancak İlçe tabelasında ki nüfusumuza bakarsa artışı görecektir. 2013’de 39.160 olan nüfusumuz 2018’de 44.900 olmuştur. Kaldı ki bu rakam daha da fazladır

 

2. OSB Bulancak’ın gururdur

Türkiye’de en nitelikli Organize Sanayi Bölgesi olan, sanayicinin akın ettiği ve fabrika temellerinin atılıp binaların yükseldiği Organize Sanayi Bölgemizin beklenenini vermediği iddiası ise gerçekten şaşırtıcıdır. Organize Sanayi Bölgesine yaşanan talep çok olduğu için eleme bile yapılmıştır. Şu an bazı fabrikalar çalışmaya başlamış, onlarca insanımıza is aş sağlanmıştır. Belediyemizden ve çeşitli kaynaklardan ilanlarla işçi aranmakta zaman zaman bu konuda da talep karşılanamamaktadır. 2. OSB tamamen hizmete girdiğinde ilçemizde işçi bulmak bile büyük sıkıntı olacaktır. Sadece bu yatırım bile başlı başına ilçemiz hatta ülkemiz ölçeğinde mega bir projedir ve bunu Sayın CHP İlçe Başkanının siyasi görüşü hayal bile edemez.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir