Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6601 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   26 Mayıs 2017 - 20:17

Mezuniyet Törenleri Alucra ve Şebinkarahisar İle Son Buldu

Büyüt
Küçült
Mezuniyet Törenleri Alucra ve Şebinkarahisar İle Son
İlçelerdeki Mezuniyet Törenleri Alucra ve Şebinkarahisar İle Son Buldu

İlçelerdeki Mezuniyet Törenleri Alucra ve Şebinkarahisar İle Son Buldu

Üniversitemizin ilçelerdeki birimlerinde devam eden mezuniyet törenleri, 22 Mayıs 2017 Pazartesi günü Alucra ve Şebinkarahisar’daki birimlerde düzenlenen törenlerle sona erdi.

Alucra Turan Bulutcu Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleştirilen günün ilk programı, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Mezun öğrenciler adına Yüksekokul birincisi Kübra Topaloğlu’nun yaptığı mezuniyet konuşmasının ardından, Alucra Turan Bulutcu Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Fikret Uslucan konuştu. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Cin’in öğrenci ve ailelerini tebrik ettiği konuşmasının ardından okul birincisi Kübra Topaloğlu, mezuniyet kütüğüne plaket çaktı.

Alucra Turan Bulutcu Meslek Yüksekokulu halk oyunları ekibinin, horon ve kolbastı gösterisi gösterisiyle devam eden mezuniyet programında, dereceye giren öğrencilere ödüllerini protokol üyeleri takdim etti.

Temsili mezuniyet diplomalarını hocalarının elinden alan öğrencilerin kep atmasıyla sonra eren törene; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Cin, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Nazım Elmas, Şebinkarahisar UBYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Bahadır Koz, Şebinkarahisar Sosyal Bilimler MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Adem Gürler, Şebinkarahisar Teknik Bilimler MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Kaçal, Alucra Belediye Başkan V. Şaban Yakupoğlu, kamu kurumlarının temsilcileri, öğrenci aileleri ve vatandaşlar katıldı.

 Şebinkarahisar’da Kepler Fırlatıldı

Günün bir diğer programı, Şebinkarahisar’da düzenlendi. İlçede bulunan Teknik ve Sosyal Bilimler Yüksekokulları ile Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunun ortaklaşa düzenlediği mezuniyet töreni, saat 15:00’da ilçe kapalı spor salonunda gerçekleştirildi.

Okul birincilerinin yaptıkları mezuniyet konuşmalarının ardından yüksekokul müdürleri de öğrenci ve ailelere hitaben birer konuşma yaptılar. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Cin’in öğrencilere, ailelerine ve hocalarına teşekkür ettiği konuşmasının ardından yaş kütüğüne birinciler plaket çaktılar.

Konuşmalardan sonra dereceye girenlere ödüllerini protokol üyeleri takdim etti. Temsili mezuniyet belgelerini de protokol üyelerinden alan öğrenciler, program sonunda keplerini havaya fırlatarak mezuniyet coşkusunu tüm salona yaşattılar.

Yoğun katılımla gerçekleşen törene, Şebinkarahisar Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, Belediye Başkanı Şahin Yılancı, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Cin, Yüksekokul Müdürleri Doç. Dr. Bahadır Koz, Yrd. Doç. Dr. M. Recep Kaçal, Yrd. Doç. Dr. Adem Gürler, üniversitemiz akademik ve idari personeli, öğrenciler, aileleri ve vatandaşlar katıldı



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir