Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 12381 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   10 Eylül 2018 - 18:01

MHP İlçe Başkanı Vehbi Usta Dualarla Defnedildi

Büyüt
Küçült
MHP İlçe Başkanı Vehbi Usta Dualarla



Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alucra İlçe Başkanı Vehbi Usta gözyaşları arasında toprağa verildi.

Vehbi Usta'yı Binler Yolculadı

MHP Alucra İlçe Başkanı Vehbi Usta (46), dün öğle saatlerinde Gürbulak Köyü yakınlarında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmişti. Bugün kılınan cenaze namasına yaklaşık 2500 kişi katıldı.

Usta’nın vefatı MHP ve aynı zamanda Alucra ilçemizde büyük üzüntüye neden oldu. Merhum Vehbi Usta naaşı önce oturduğu Yunus Emre Mahallesindeki evine getirilerek burada komşularından helallik alındı. Alucra Merkez Büyük Camiinde öğle namazına müteakip ilçe müftüsü Muhammet Salman'ın kıldırdığı cenaze namazı ve sonrasında yapılan dualar eşliğinde Alucra ilçe mezarlığında toprağa verildi.
Cenaze namazına MHP Giresun İl Başkanı Kemal Sezer, eski başkanlardan Müjdat Öz, MHP ilçe başkanları, MHP’li, AK Partili ve CHP’li siyasi parti temsilcileri, Alucra Kaymakam Vekili Mustafa Demir, Alucra ve Şebinkarahisar Belediye Başkanları Asım Kaymakçı, Şahin Yılancı, İl Genel Meclis Üyesi Durmuş Canikli, Yerel Sanatçılar Nazmi Can, Onur Bozatlı, Karadeniz ve İstanbul'dan gelen çok sayıda misafir katıldı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'de törene çelenk gönderdi.

Ömrü Boyunca MHP Çizgisinden Ayrılmadı

MHP Alucra İlçe Başkanı Vehbi Usta, Milliyetçi Hareket Partisi'ne kaptırdığı gönlünü son nefesine kadar inancı ve davasına hizmet ederek geçirdi. 1972 yılında Alucra'da doğan Usta, çocuk yaşta yetim kalmış buna rağmen yılmamış mücadelesini devam ettirerek eğitim hayatına devam etmişti. Karadeniz Teknik Üniversitesi Makine-Resim Konstrüksiyon bölümünden mezun olduktan sonra baba mesleği olan TV-Radyo tamir işleri ile ilçede sevilen bir esnaf olmuştu.

Vehbi Usta, hayatı boyunca Başbuğ Alpaslan Türkeş'in milli manevi çizgisindeki inancını benimsemiş, bu uğurda fikri mücadele vermiş ve ülkücü-milliyetçi camia içinde her zaman saygın bir isim olarak kabul görmüştür. Mekanı Cennet Olsun!

Haber: Kadir BEKİROĞLU / Alucrahaber.com



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir