Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10002 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   23 Mayıs 2018 - 10:34

MİLLET ZOR ZAMANLARI DEMOKRATİK SİYASETLE AŞMIŞTIR

Büyüt
Küçült
MİLLET ZOR ZAMANLARI DEMOKRATİK SİYASETLE

İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve 27. Dönem Giresun Milletvekili adayı
Dr. Orhan Erzurum;

“MİLLET ZOR ZAMANLARI DEMOKRATİK SİYASETLE AŞMIŞTIR”

24 Haziran’da yapılacak 27. Dönem TBMM yenileme seçiminde İYİ Parti Giresun Milletvekili adayı Dr. Orhan Erzurum, “Adaylığımız ülkemize, milletimize ve Giresunlulara hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Türk milletine ve Giresunlulara hizmet yolunda yeni bir fırsatın kendilerine tevdi edildiğini belirten Dr. Orhan Erzurum, “Öncelikle belirtmek isterim ki bu şerefe nail olmak, sizlerin sevgisini kazanmak gönüllerde taht kurmak makamların en güzelidir. Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendi teveccüh gösterip bizleri bu göreve layık gördüğü için teşekkür ederim. Bu süreçte sizlerin desteği bizlere olan sevgisi şahsıma verilen en büyük destekti. Seçim süreci boyunca amacımız tüm hemşerilerimizle kucaklaşmaktır. Bir olmak, birlik olmaktır. İlk amacımız Genel Başkanımız sayın Meral Akşener'i Cumhurbaşkanı yapmaktır. İnanıyorum ki sizlerin desteği ve dualarıyla başaracağız” şeklinde konuştu.
Ülkenin her konuda zor bir süreçten geçtiğini, yıllardır iktidarda olan siyasi iradenin kardeşlik mefhumunu adeta rafa kaldırdığını ifade eden Dr. Orhan Erzurum, “Tarih hep şahitlik etmiştir ki; milletimiz, zor zamanları her daim demokratik siyaset ile aşmıştır... Türkiye’nin büyük sorunlarını aşacak gücü vardır. Görüyoruz ki, milletimizin sağduyu ve kararlılığı vardır. Milletimizin, adaletten yoksun, devlet gücüyle hareket eden siyasi hegemonyaları değiştirme gücü vardır. Bu güçle milletimiz, demokrasiden sapmadan, Türkiye’nin önünü açmaya karar vermiştir. Milletimiz, kararmakta olan ufkumuzu, “İyilik Güneşi” ile aydınlatarak ileriye bakmaya azimlidir. Milletimiz, yeni bir siyasal hareketle, yeni bir iktidarla, güçlü bir Türkiye yoluna devam etmek niyetini açıkça beyan etmektedir” ifadelerine yer verdi.

“ÇAĞRIMIZ İYİ TÜRKİYE ÇAĞRISIDIR”
İYİ Partinin kuruluşunda ortaya konan tarihi sorumluluk ve misyona dikkat çeken Dr. Orhan Erzurum, şunlara yer verdi; “Özgür, güvenli, hukukun üstünlüğünü ön planda tutan, komşuları ile barış içerisinde, istikrarlı ve öngörülebilir bir ekonomiye sahip, uluslararası platformda saygın, milleti ile barışık, ülkesi için sorumluluk alan bireylerden oluşan ve geleceğine umutla bakan eşit fırsatlar ülkesi bir Türkiye hayali ile yol çıktık. Partimizin çağrısı, 21. yüzyılın gerçeklerini doğru okuyabilen, değişen çağa ayak uyduran, güçlü, zengin ve mutlu Türkiye çağrısıdır… İYİ TÜRKİYE çağrısıdır. Eğer yaşadığımız çağ ve coğrafya doğru kavranabilmişse; Türkiye ve dünya doğru okunur, doğru değerlendirilir. Toplumu ileriye taşımanın temel şartı da budur.
Yüce Türk Milleti yataklarından “bugün yine ne oldu” kaygısıyla kalkmaktan yoruldu. 24 Haziran’dan sonra, insanlarımız geceleri yatağa huzur ve güvenle girsin, sabahları, güne huzur ve güvenle başlasın diye… İşe huzur ve güvenle gidip eve huzur ve güvenle dönsün diye... Okuldan gelecek çocuğunu huzur ve güvenle bekleyip, kapısını huzur ve güvenle açıp kapatsın diye... Mutlu bir yuvada hayalleri gerçekleştirecek bir gelirle yaşansın diye, engelleri aşa aşa yürüyoruz. Çünkü biz; büyükleriyle küçükleriyle mutlu olan, 81 milyonluk kocaman bir aileyiz.”


Dr. Orhan ERZURUM
İYİ Parti
Giresun Milletvekili Adayı



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir