Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 14221 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   03 Aralık 2019 - 18:00

Milletvekili Cemal Öztürk'ten TÜGVA Bulancak'ta Söyleşi

Büyüt
Küçült
Milletvekili Cemal Öztürkten TÜGVA Bulancakta

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bulancak İlçe Temsilciliği’nin düzenlediği Gençlik Söyleşileri gençlerle önemli konukları buluşturmaya devam ediyor. TÜGVA’nın 60. Gençlik Söyleşileri programına katılan Giresun Milletvekili Cemal Öztürk gençlerle Tecrübe Paylaşımı gerçekleştirdi.

Gençlerin hınca hınç doldurduğu salonda gençler Milletvekili Cemal Öztürk’ü yoğun bir dikkatle dinledi. Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan Gençlik Söyleşilerinde TÜGVA Bulancak İlçe Temsilcisi Ubeydullah Göktekin açılış konuşması gerçekleştirdi. Göktekin; “Yoğun Ankara programlarından dolayı söyleşimizi geri çevirmeyen sayın vekilimize teşekkür ediyorum. Bir teşekkürü de TÜGVA’nın 60 hafta boyunca düzenlediği 60 söyleşiye katılan gençlerimize ediyorum” diyerek vakıf çalışmaları hakkında katılımcılara kısa bir bilgilendirmelerde bulundu.  

Gençlerle iki saate yakın söyleşi gerçekleştiren Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, gençlere tavsiye ve tecrübe paylaşımında bulundu. 11 yaşından itibaren siyasetin içinde bulunduğunu 50 yıldır bu ülkede siyaset yaptığını ifade eden Öztürk “Bizler gençliğimize güveniyoruz, yolun daha çok başındasınız, sizleri bekleyen çok güzel günler var. İyi bir okur, iyi bir araştırmacı, iyi bir analizci olun. Boşvermeyin, ilgisiz kalmayın.” Dedi. Söyleşinin ikinci bölümünde gençlerle soru-cevap yaparak gençlerin sorularını cevapladı.

Söyleşiye AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Giresun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hasan, Görele TÜGVA Temsilcisi Ceyhun Takır ve çok sayıda protokol üyesi ve genç katıldı.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir