Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 14725 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   03 Aralık 2019 - 18:02

Milletvekili Öztürk ve Başkan Yakar 2. OSB’de incelemelerde bulundular!

Büyüt
Küçült
Milletvekili Öztürk ve Başkan Yakar 2. OSB’de incelemelerde

Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Giresun 2. OSB alanında incelemelerde bulundular. Ziyarete; 2. OSB Müdürü Mete Bahadır Yılmaz, Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Fatoğlu ve AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Necati Yıldırım’da iştirak ettiler.

Ziyarette devam eden altyapı yatırımları ve çalışmaları hakkında bilgi veren 2. OSB Müdürü Yılmaz, bölgenin en önemli ihtiyaçlarından olan Doğalgaz bağlantısının yapıldığını, Bulancak Belediyesinin de destekleriyle Nisan ayında bölgeye doğalgaz verileceğini belirtti. Faaliyette bulunan firmalar ve yeni yapılacak tahsislerle üretimin ve istihdamın kısa süre içinde en yüksek seviyeye çıkması beklenen 2. OSB’de yeni firmaların da faaliyete geçmesiyle istihdam sayısının 5 bine ulaşması hedefleniyor.

Milletvekili Öztürk ve beraberindekiler inceleme gezilerinin ardından faaliyette bulunan firmaları da ziyaret ederek istişarelerde bulundular.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir