Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10237 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   05 Ocak 2018 - 12:10

Milletvekili Sabri Öztürk Yağlıdere İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti

Büyüt
Küçült
Milletvekili Sabri Öztürk Yağlıdere İlçe Teşkilatını Ziyaret

 

Öztürk, ziyarette yaptığı açıklamada,2018 yılının ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum.’’dedi.

Yağlıdere’nin güzel bir birlik ve beraberliği olduğunu belirten Öztürk,’’ ilçe başkanımız yeni seçildi ama daha önceden teşkilatın içinden birisiydi. Bayram başkanımız bayrağı Temel başkanımızın bıraktığı yerden devam edecektir. Kendisine ve yönetimine yeni görevlerinde başarılar diliyorum.’’dedi.

Partimize en yüksek oy veren ilk üç ilçe arasında Yağlıdere’nin geldiğini anımsatan Milletvekili Öztürk, ‘’bizlerde Yağlıdere ilçemize yapılan yatırımlarda destek olmaya gayret gösteriyoruz. Yağlıdere’nin bizlerde ayrı bir yeri vardır. Elimizden geldiği kadar da yapılan çalışmalara katkı sunmaya devam edeceğiz.’’dedi.

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğluise,AK Parti kurulduğundan bu yana sayın vekilimizle beraber yol arkadaşlığı yaptığını hatırlattı.

Buradaki birlik ve beraberlik gibi çalışmaları sahada da sürdüreceklerini söyleyen Kırhasanoğlu şöyle devam etti:

‘’Biz ilçe belediye başkanıyız ama bizim mahalle, köy, merkez diye sorunumuz yok. İlçemizin her tarafı ile ilgilenmek zorundayız. Biz ilçenin genelinde çalışacağız. Bütün vatandaşlara ulaşacağız.2019 seçimlerine hazırlanmak için her gün çalışmalıyız. Bugüne kadar çalıştığımızın daha fazlasını çalışmamız gerekiyor. Buradan daha önceki seçimlerde almış olduğumuz yüzde 80 oyu koruyup daha yukarılara çıkarmamız gerekiyor. Buda çalışmakla oluyor.’’

Toplantıya, AK Parti İlçe Başkanı Bayram Durdu, İl Genel Meclis Üyeleri Ömer Bayram, Fikret Karaaslan, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Karakuşlu,Gençlik Kolları Başkanı Tarık Özdemir, Teşkilat Başkanı Hüseyin Özdemir, Belediye Meclis Üyeleri Abdullah Çakıroğlu, Harun Durdu, İl başkan Yardımcısı Emrah Altıyaprak,İsmet Büyüktaş, ile ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları, Gençlik kolları hazır bulundu.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir