Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10691 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   21 Aralık 2016 - 11:20

Milletvekili Sabri Öztürk’ten Hastanelere Ziyaret

Büyüt
Küçült
Milletvekili Sabri Öztürk’ten Hastanelere

Ak Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, 23 Aralık’ta hizmete alınacak olan Giresun Üniversitesi Kadın Doğum Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret ederek, yetkililerden bilgi aldı, açılış için yapılacak hazırlıkları yerinde gördü.  

Hazırlıklar ve hastanedeki çalışmalarla ilgili memnuniyetini dile getiren Öztürk, “ Şu anda hasta kabule de başlayan hastanemiz Giresun'a yakışır bir hastane oldu. Açılış için yoğun hazırlıklar yapan başta İl Sağlık Müdürümüz Dr. Ahmet Bal başta olmak üzere idarecilerimize, personellerimize ve tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

 “ GİRESUN’A NE YAPILSA AZDIR “

Giresun Milletvekili Öztürk, Kadın Doğum Hastanesinin ardından Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesini ziyaret etti.

Hastanede verilen hizmetlerle ilgili yetkililerden bilgi alan Öztürk özellikle “robotla fizik tedavi”hizmeti karşısında hayranlığını gizleyemedi. Sabri Öztürk, “bölgenin en iyi hizmetini veren merkezlerden birisi olan hastanemizde, başta başhekimimiz olmak üzere tüm hekimlere, çalışanlara ve idarecilerimize teşekkür ediyorum; emeklerine, yüreklerine sağlık” diye konuştu.

Giresun Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’ni de ziyaret eden Sabri Öztürk, “bölge illeri içinde en iyi hizmeti veren hastanelerden birisi olan Diş Hastanemizde yaptığımız incelemelerde vatandaşlarımızın güzel hizmet aldıklarını, memnuniyetlerini gözlemledik. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Hastane ziyaretleri sonrası değerlendirmelerde bulunan Ak Parti Giresun Milletvekili Öztürk, “ Hükümetimiz Giresun’umuzda sağlık başta olmak üzere önemli kalemlerde yatırımları daha da güçlendirdi. Bunlar elbette yeterli değil. Giresunumuza ne yapılsa azdır, Giresun her şeyin en iyisine layıktır” ifadelerini kullandı.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir