Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9136 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   28 Mart 2017 - 21:25

Sayın Valimizden Gümrük İnşaatına Sıkı Takip

Büyüt
Küçült
Sayın Valimizden Gümrük İnşaatına Sıkı
Sayın Valimiz Hasan Karahan, 28 Mart 2017 Salı günü Giresun Limanı sahasında yapımı devam eden Gümrük Müdürlüğü Hizmet Binası inşaatında incelemelerde bulundu.   Başbakan Yardımcımız Sayın Nurettin Canikli’nin katılımıyla, 21 Ekim 2015 tarihinde temeli atılan ve yapımı hızla devam eden inşaatta ki çalışmaları yerinde inceleyen Vali Karahan, son durum hakkında yetkililerden bilgi aldı.   %70’i tamamlanan inşaatın, ince işçiliği ve dış cephe kaplamasının devam ettiği bilgisini veren yetkililer, alanda Gümrük Hizmet Binasının yanında; 2 bin m² alanlı fuar ve sergi salonu, 500 kişilik kongre salonu, 40 odalı misafirhane, 200 m² alan üzerine restoranın da yer aldığı kompleks inşaatının da aralıksız devam ettiğini ve Haziran ayında tamamen bitirilerek teslim edileceğini belirttiler.   Çalışmaların aksatılmadan devam ederek en kısa zamanda bitirilmesi talimatını veren Vali Karahan, çalışanlara kolaylıklar diledi.   İnşaat incelemeleri sonrası Ticaret Odasını ziyaret eden Vali Karahan, Başkan Hasan Çakırmelikoğlu ile bir süre sohbet etti.   Sohbette “Milli İstihdam Seferberliği”yle ilgili ilimizde yapılan çalışmalar ele alındı.

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir