Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 16702 kez okundu. | Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   19 Aralık 2016 - 10:37

Gelenek Bozulmadı Şampiyon Çanakçı

Büyüt
Küçült
Gelenek Bozulmadı Şampiyon

12-16 Aralık tarihleri arasında Giresun fen lisesi spor salonunda yapılan okullar arası yıldızlar masa tenisi il müsabakalarının şampiyonları yine Çanakçı ortaokulu oldu. Ve Çanakçı ortaokulu kız ve erkek masa tenisi takımları 13 -15 Ocak 2017 tarihleri arasında Gümüşhane’ de yapılacak olan yıldızlar bölge grup maçlarında Giresun’u temsil edecekler.

Çanakçı ortaokulu kızlarda Beyza KARASAKAL, Seda ÖZTÜRK,  Nejla AÇAR ve Pınar YILMAZ oluşan masa tenisi takımı yarı finalde Bulancak istiklal ortaokulu 3-1 finalde ise Bulancak Atatürk ortaokulunu 3-2 yenerken; Cantürk BİLGE, Kutay DEDE, Yusuf YILMAZ ve Erdal ŞAHİN’ den oluşan erkekler  takımı ise yarı finalde Tirebolu imam hatip ortaokulu 3-0 finalde Bulancak Atatürk ortaokulunu 3-1 yenerek il birincisi ve şampiyon oldular.

Okul müdürü Adem TÜREDİ yayınladığı basın açıklamasında; Geçen senede kızlarda il birincisi Çanakçı ortaokulu takımı olmuştu. Takımımız Ordu da yapılan bölge grup maçlarından büyük başarı göstererek Kütahya da yapılan Türkiye finallerine katılmıştır. Bu başarıda en büyük pay takım antrenörü öğretmenimiz İbrahim AYDIN ve öğrencilerimizindir. Ayrıca bizlerden hiçbir desteğini esirgemeyen Çanakçı ilçe milli eğitim müdürümüz Zafer BALCI ya ve okul aile birliği başkanımız Kerem GÖDEK beye teşekkürlerimi sunuyorum. Giresun’u Gümüşhane de en iyi şekilde temsil edeceğimize ve Türkiye finallerine katılacağımıza güvenimiz tamdır dedi.

Haber Ali KAPLAN

www.canakci.com.tr          



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir