Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 13205 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   06 Aralık 2017 - 11:34

Öğrencilerden şehit annesine ziyaret

Büyüt
Küçült
Öğrencilerden şehit annesine

Eynesil Kredi ve yurtlar kurumunda kalan bir gurup öğrenci Şehit Uzman Çavuş Bekir Kelleci’in kabrini ziyaret ederek dua ettiler.

Kredi ve Yurtlar Kurumu Eynesil Kız Öğrenci Yurdu Müdiresi Nuran Karpuz ve yurt idarecilerden Burcu Öztürk nezaretinde, Şehit Uzman Çavuş Bekir Kelleci’in annesi Güner Kelleci ile evinde buluşan öğrenciler daha sonra şehidin evinin yanındaki mezarını da ziyaret dualar okudular.

Şehit oğlunun kabri başında öğrenciler tarafından tek tek eli öpülen şehit annesi Güner Kelleci zaman zaman göz yaşlarına hakim olamadı.

Kredi ve Yurtlar Kurumu Eynesil Kız Öğrenci Yurdu Müdiresi Nuran Karpuz, “Yurt öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen etkinlikler çerçevesinde bu ay Eynesilli Şehidimiz Bekir Kelleci’nin annesi Güner Hanımı ziyaret ettik. Kendisini öğrenci yurdumuza davet ettik. Şehidimiz Bekir Kelleci ve tüm şehitlerimizin yakınları, onların bizlere en büyük emanetleridir. Allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin, yakınlarına ise bol sabırlar versin” dedi. Ahmet CEYLAN

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir