Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8562 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   29 Aralık 2016 - 09:10

İyiliğe Netliyoruz

Büyüt
Küçült
İyiliğe

Türkiye Diyanet Vakfı Uluslararası İyilik Ödülleri Fotoğraf Yarışması Başlıyor

Türkiye Diyanet Vakfı, 12 Mart 2017 tarihinde üçüncüsünü gerçekleştireceği Uluslararası İyilik Ödülleri kapsamında “iyilik” temalı fotoğraf yarışması düzenliyor.

“İyiliğe Netliyoruz” sloganıyla yapılan yarışmada, iyiliğin yaygınlaştırılması, iyiliğe olan farkındalığın artırılması ve iyilik yapmanın teşvik edilmesi amaçlanıyor. İsteyen herkesin katılımına açık olan yarışma, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu’nun işbirliğiyle düzenleniyor.

İyiliği en iyi şekilde anlatan fotoğrafların yarışmada, iyilik için deklanşöre basan fotoğrafseverler ödüllendirilecek. Yarışmada birinciye 7 bin 500, ikinciye 5 bin, üçüncüye 2 bin 500 TL ödül verilecek. Sergilemeye değer görülen eserlere de sergileme bedeli ödenecek.

Yarışmaya katılmak isteyenler 12 Şubat 2017 saat 23:00’e kadar; www.diyanetvakfi.org.tr veya www.uluslararasiiyilikodulleri.com adresli web sitelerinden başvuru yapabilecek. Aynı zamanda bu sitelerden yönlendirmeler izlenerek veya doğrudan www.tfsfonayliyarismalar.org adresinden de başvuru yapılabilecek. Yarışmaya katılım koşullarıyla ilgili ayrıntılı bilgi de bu sitelerden alınabilir.

Türkiye Diyanet Vakfı’nın “İyiliğe Netliyoruz” başlıklı fotoğraf yarışmasında sonuçlar ise 15 Şubat 2017 tarihinde ilan edilecek.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir