Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 16924 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   14 Ocak 2019 - 22:09

OHSAS 18001:2007 , İLÇEMİZDE UYGULAMAYA BAŞLADI.

Büyüt
Küçült
OHSAS 18001:2007 , İLÇEMİZDE UYGULAMAYA

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ OHSAS 18001:2007 , İLÇEMİZDE UYGULAMAYA BAŞLADI.

          Şehit Serkan Yılmaz Anaokulu Müdürlüğü “İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi OHSAS 18001:2007 Sertifikası” almaya hak kazandı.
          Şehit Serkan Yılmaz Anaokulu Müdürlüğü,  İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi OHSAS 18001:2007 ulusal/uluslararası standartlarda çalışmalarını 2017 yılından itibaren sürdürmektedir. Bu belge ile yapılan çalışmalar akredite olmuştur. Yönetim sistemi: güvenli okul, güvenli iş yeri çalışmalarını kapsar ve okulumuzun tüm süreçleri bu amaç kapsamında yürütülür/yönetilir. Aynı zamanda bu süreçler veli, ziyaretçi ve diğer paydaşların güvenliği ve sağlığı ile ilgili süreçleri de planlamayan, uygulayan bir yönetim sistemidir. Bu yönetim sistemi iç ve dış paydaşların katılımı ve desteği ile yürüyen bir sistemdir. Şeffaf, katılımcı, verilere dayalı, hesap verebilir, planlı, kararlı, sürdürülebilir, süreçlerle yönetilir. Okulumuz tüm aşamaları tamamlamış ve bu belgeyi almaya hak kazanmıştır. 
           Okulumuza bu belge, 10 Ocak 2019 tarihinde düzenlenen” Sertifika Töreninde” takdim edilmiştir.
            Sertifika töreni, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Reşat Moralı Toplantı Salonunda, Millî Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya SELÇUK ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt SELÇUK’ un katılımıyla gerçekleştirilmiştir.
          Program, Bakanlığımız ile Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı arasında hazırlanan “İş Sağlığı ve Güvenliğinin Eğitime Entegrasyonu” konulu işbirliği protokolünün imzalanması, Bakanlığımızın model uygulamasında sertifika almaya hak kazanan okul ve kurumların belge takdim töreni ve belgelerin takdimi ile tamamlanmıştır.  Okulumuzu temsilen, okul müdürümüz Nilüfer CEBECİ, yönetim sistemi temsilcisi Müdür Yardımcısı Oğuzhan DEMİR katılmışlardır. Okulumuzun yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Tirebolu Piri Reis Mesleki ve teknik Anadolu Lisesi de ilimizde bu belgeyi almaya hak kazanmışlardır. Ülke çapında toplan 37 kurum ve okul bu belgeyi almaya hak kazanmıştır.
            Bu çalışmada Şehit Serkan Yılmaz Anaokulu ’na ve her zaman desteklerini esirgemeyen İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ve Keşap İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne şükranlarımızı iletiriz.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir