Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10207 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   10 Ocak 2018 - 01:33

Osmanlıdan 10 Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Büyüt
Küçült
Osmanlıdan 10 Çalışan Gazeteciler Günü

 

Osmanlı Partisi Genel Başkanı İbrahim Ünye "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla mesaj yayımladı.  Genel Başkan Ünye, mesajında, gazetecilerin halk adına çok önemli görev üstlendiklerini ve bunu yerine getirirken de zaman zaman zorluklarla karşılaştıklarını belirtti.

 

Ünye, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, 10 Ocak 1961'de gazetecilerin durumlarını iyileştiren 212 sayılı yasanın yürürlüğe girmesiyle ilan edilen Çalışan Gazeteciler Bayramının, günümüzde Çalışan Gazeteciler Günü olarak kutlandığını belirtti.  

 

 Osmanlı Partisi Genel Başkanı İbrahim Ünye, basın mensuplarının Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayarak şunları kaydetti:“Günümüzde, hızla değişen teknoloji ve medya imkanları yeni ve pek çok ensturmanı aynı anda kullanma becerisine sahip yeni bir gazeteci tanımını yaparken  İnternet ve  TV gazeteciliği gibi farklı yeteneklerin birlikte kullanılmasını da gerekli kılıyor. Bütün bu değişime rağmen gazetecilik mesleğinin asla değişmeyen meslek ilkeleri ve değerleri, gazetecilik mesleğinin geçmişte olduğu gibi günümüzde ve gelecekte de en saygın uzmanlık alanı olarak tanımlanacağını göstermektedir. Gazeteciler ve gazetecilikte rol oynayan kitle iletişim araçları, kişilerin dikkatini çekme ve kamuoyu oluşturma bakımından büyük görevler yüklenmişlerdir. Doğru haber verme, tarafsızlık, özel hayata saygı, basın ve basın çalışanları için yol gösterici değerler olmalıdır.

 

Şeffaf, demokratik, bir toplumu yaşatan en önemli unsurlardan birinin özgür ve tarafsız basının varlığı olduğu hepimizin malumudur. Basın mensubunun halk adına gören, gözlemleyip kamuoyuna taşıyan, bunu yaparken zamanından, ailesinden fedakârlıkta bulunan ve adeta kamu görevlisi olarak kutsal bir görevi yerine getiren toplumun sesi olan değerli basın çalışanlarının bu anlamlı günlerini kutluyor, tüm basın çalışanlarına sevgi ve saygılarımı iletiyorum."dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir