Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8305 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   11 Ekim 2017 - 13:12

Osmanlı'dan İdlib Orersyonuna Destek

Büyüt
Küçült
Osmanlıdan İdlib Orersyonuna

Osmanlı Partisi Genel Başkanı İbrahim Ünye İdlib operasyonu ile ilgili  bir basın açıklaması yayımladı. Basın açıklamasında Ünye şunları dile getirdi.

Osmanlı Partisi olarak devletimizin, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve hükümetin yanındayız idlib operasyonunu  destekliyoruz.” dedi.

“Türkiye burada da asla Suriye’nin belli bir toprak parçasında göz koyduğu için oraya girmemektedir.” “Türkiye’nin  amacı ve gayesi bu bölgeyi terör unsurlarından temizleyerek hem bölgenin barışı ve selameti açısından hem de kendi sınır güvenliğini sağlama açısından bu operasyonu başlatmıştır. Suriye’nin kuzeyinde hangi terör unsuru olursa olsun, Türkiye Cumhuriyeti  Devleti bunların hepsine karşıdır ve bunların hepsini bölgeden temizleme adına bir operasyon başlatmıştır ve Allah  bu operasyona katılan Mehmetciğimizin yar ve yardımcısı olsun.

“Bu operasyonun amaçlarından bir tanesi de, Suriye’nin kuzeyinde yerleşmiş olan PYD ve YPG terör guruplarının  varlığını sonlandırmak ve onların Akdeniz’e karşı ilerleyişini durdurarak bir koridor oluşmasının önüne geçmektir. Türkiye özellikle Amerika Birleşik Devletlerine PYD ve YPG’nin PKK’nın ta kendisi olduğunu ve DAEŞ’i desteklemek neyse PYD’yi, YPG’yi desteklemenin de o olduğunu çok açık ve net bir şekilde söylüyor. ABD kendi çıkarlarını bölgenin çıkarlarının üstünde tutarak maalesef PYD’ye, YPG’ye destek vermeye devam ediyor. Bu destek şuanda da devam ediyor. Bu destek ülkemiz, devletimiz açısından kabul edilebilir değildir. Öncelikle ABD’nin PYD ve YPG’ ye verdiği silah desteği başta olmak üzere bütün desteğini derhal  kesmesi gerekir. Türkiye ABD’den bunu talep etmiş ama olumlu netice alamamıştır.” dedi.

 

                                    KERKÜK TÜRK'TÜR TÜRK  KALACAK

Osmanlı Partisi Genel Başkanı İbrahim Ünye Sözlerine  ''Kerkük’ün Türk şehri olduğunu bütün Dünya biliyor.Tatihten  bugüne bir  Türk şehri olduğunu bilmyen yok Allah’ın izniyle Kerkük, Arap, Kürt, Türkmen bütün Müslümanların  kardeşçe yaşadığı bir Türkmen şehri olarak inşallah ilelebet yaşamaya devam edecektir. Oradaki Türkmen kardeşlerimize karşı girişilebilecek bir saldırıyı geçmişte seyredenlerin seyrettiği gibi seyretmeyeceğimizi, devletin milleti ile birlikte bir bütün olarak müdahale edeceğini bizimde bizzat onların yanında olacağımızı daha öncede ifade etmiştik. Aynı kararlılıkta olduğumuz bir kere daha vurgulamak istiyorum. Türkmenler yalnız değildir. Önce Allah (cc) onlarla birliktedir. Daha sonra Türkiye başta olmak üzere bütün Türk Dünyası Türkmenlerle birliktedir ve sonuna kadar da birlikte olmaya devam edecektir. Şehit olacaksak da Kerkük cephesinde birlikte şehit olacağız.”

Bu duygu ve düşünceler eşliğinde İdlib operasyonunu doğru ve kararlı atılmış bir adım olarak görüyoruz. Bu adımın, Afrin başta olmak üzere Suriye'nin kuzeyinde PKK'nın, PYD'nin kurmuş olduğu sözde kantonların tamamına yönelik de atılmasını beklediğimizi ifade etmek istiyorum. Bu cesur ve kararlı adımı atan devlet erkanımıza milletimiz ve camiamız adına şükranlarımızı sunuyor, güvenlik güçlerimize Rabbimden başarılar niyaz ediyorum."dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir