Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9402 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   23 Mart 2017 - 14:11

Öz Büro İş Sendikası Basın açıklaması

Büyüt
Küçült
Öz Büro İş Sendikası Basın

1982 darbe Anayasasının artık yenilenmesinin vakti gelmiştir.
Türkiye’nin yeni bir anayasaya ihtiyacı vardır. Mevcut sistemin kriz üretme üzerine inşaa edilen bir sistemdir, “Ben ülkemin bekasından, geleceğinden, krizler yaşayacağından endişe ediyorum. Çünkü bu sistem bizlere çatışmalar, ve krizler yaşanmaktadır.Ortada gerçekten sürdürülemez bir sistemle karşı karşıyayız olduğumuz tüm taraflarca bilinmelidir.Mevcut sistemle yürümek istersek tökezler, yaşanan krizlere yeni krizler ilave etmek zorunda kalırız. Bu kişilerden kaynaklı  değildir, sistemin önümüze koyduğu bir krizdir. Bu anayasa değişikliğini yapamazsak yeni krizlerin yaşanacağı kaçınılmazdır.

Darbelerin ve krizlerin en ağır faturalarını hep çalışanların ödemiştir. O yüzden bu anayasa değişikliğini desteklemeliyiz. Türkiye’nin şimdikinden asla geri gitmeyeceğini, asla kötü olmayacağını, Cumhurbaşkanının şimdikinden daha fazla yetkilere sahip olmayacağını, aksine daha güçlü bir Türkiye olacağını  inancımız tamdır.

Tüm üyelerimizi  16 Nisan'da yapılacak Anayasa Referandumuna katılmaya davet ediyoruz.  "Anayasa Değişikliğine Tam Destek veriyoruz. Güçlü sistem Güçlü Türkiye ve Geleceğimiz İçin EVET" diyoruz.

Öz Büro İş Sendikası
Giresun İl Başkanı
Hamza Türkmen



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir