Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 21721 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   18 Ocak 2019 - 01:27

Özden “Tevazu, Samimiyet, Gayret” Dedi

Büyüt
Küçült
Özden “Tevazu, Samimiyet, Gayret”

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Doğankent Belediye Başkan Adayı Rüşan Özden, partisinin düzenlediği aday tanıtım toplantısına katıldı.

AK Parti Doğankent İlçe Başkanlığı görevinde iken yaptığı başarılı çalışmalarla biranda dikkatleri üzerine çeken Özden, kısa sürede partisinin en çalışkan ve başarılı ilçe başkanları arasında yer almayı başardı.

Özden, 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde Doğankent Belediye Başkan Aday Adaylığı için AK Parti İlçe Başkanlığı görevinden istifa etmişti.

AK Parti İl Başkanlığı tarafından 15 Ocak Salı günü sosyal medya aracılığı ile kamuoyuna açıklanan ve 16 Ocak Çarşamba günü de düzenlenen bir törenle resmen açıklanan belediye başkan adayları tanıtım toplantısında Özden’in AK Parti’den Doğankent Belediye Başkan Adaylığı kesinleşmiş oldu.

Adaylığının açıklanmasının ardından tebrikleri kabul eden Özden, yaptığı ilk açıklamasında “31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde partimizden Doğankent ilçemizde belediye başkan adayı görevi şahsıma verilmiştir. Şahsımı bu göreve layık gören başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve milletvekillerimize çok teşekkür ediyorum.
Rabbim ilçemize güzel hizmetler yapmayı, hayır dua almayı nasip eder inşallah. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Tevazu, samimiyet, gayret ile yola çıktık. AK Parti Grup Başkanvekilimiz Muhammet Emin Akbaşoğlu, ilimiz milletvekilleri, partimizin il, ilçe ve belde teşkilat mensuplarımız ile partililerimizin katılımıyla aday tanıtım toplantımızı büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik.

 

Biz yola çıkarken ‘Tevazu, samimiyet, gayret’ diyerek çıktık. Biz yola çıkarken ‘Önce millet, önce memleket, önce Doğankent’ diyerek yola çıktık. Haydi Doğankent, yol kardeşlik yolu, yol birlik ve beraberlik yolu, yol halka hizmet etmeyi hakka hizmet gibi bilenlerin yolu, bu yolda el ele, gönül gönüle hep birlikte yürüyeceğiz. Hizmet için, memleketim için çıktığımız bu yolda Allah bize hayırlı ve güzel işler yapmayı nasip etsin. ‘Ben değil biz’ olarak daha güçlü, daha yaşanılabilir bir Doğankent için hep birlikte 31 Mart Pazar günü hep birlikte, güçlü bir şekilde ‘bismillah’ diyerek bu yolda ilk adımı atalım” diyerek duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

 

Özden’in önümüzdeki günlerde yaptıkları ve yapacakları projelerle ilgili kamuoyunu bilgilendirici açıklamalarda bulunması bekleniyor.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir