Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5941 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   18 Eylül 2017 - 20:54

Öztürk Türkiye’nin Terörle Mücadelesinden Rahatsız Olanlar Var

Büyüt
Küçült
Öztürk Türkiye’nin Terörle Mücadelesinden Rahatsız Olanlar

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, son günlerin tartışma konusu insansız hava araçlarında sivillerin hedef alındığı iddialarına tepki gösterdi. Öztürk, Türkiye’nin terörle mücadelesinden rahatsız olanların bulunduğunu kaydederek “ Bunları milletimizin vicdanına havale ediyoruz” ifadesini kullandı.

Sabri Öztürk, partisinin Güce İlçesi 6. Olağan Kongresi’nde konuştu. “Biz resmen ikinci bir kurtuluş mücadelesi veriyoruz. 15 Temmuz’da Türkiye resmen işgal edilmek istendi. Vatandaşımızın cesareti ve Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliği ile bu badireyi hamdolsun atlattık. Durmadılar, aynı mihraklar Türkiye’ye karşı içeride ve dışarıda ekonomik oyunu sürdürüyorlar” diyen Öztürk, Türkiye’nin bileğini 15 Temmuz’da bükemeyenlerin şimdi Suriye’nin, Irak’ın kuzeyinde bir pkk devleti kurmak istediklerini kaydetti.

“Pkk’ya binlerce tır silah desteği veriyorlar. Bugün Türkiye sadece pkk ile değil, pkk’nın ağa babaları YPG, Fetö, Dhkpc, Daeş ile büyük mücadele veriyor” diyen Sabri Öztürk, Türkiye’nin mücadeleyi sadece bu örgütlerle değil onlara destek veren sözde dost, gerçekte Türkiye düşmanı lobilere karşı da sürdürdüğünün altını çizdi. Öztürk, “Bizim el birliği ile bu vatanın bekasını korumamız lazım. O nedenle bizim birlik beraberliğimiz çok önemli. Ekonomiyi sımsıkı tutmamız lazım” şeklinde konuştu.  

Türkiye Cumhuriyetinin tarihinin hiçbir döneminde olmadığı kadar güçlü olduğunu ifade eden Sabri Öztürk, “ Biz hükümete geldiğimizde Türkiye kendi savunma silahlarını üretme gücünde yüzde 20’lerde 30’lardaydı. Kendi silahımızı yapamaz durumdaydık. Şimdi milli Savunma Sanayimiz yüzde 66’ya kadar kendi silahlarımızı üretebiliyoruz. Daha önce kendi milli tankımız, insansız hava aracımız var mıydı, helikopterimiz var mıydı” diye sordu.

İnsansız hava araçlarıyla teröristlerin nefes alış verişlerinin bile takip edilebildiğini ve onların anında imha edildiğini vurgulayan Ak Parti Giresun Milletvekili Öztürk, “Maalesef bundan birileri rahatsız. Bu siyasi partiye destek veren başka bir siyasi partinin bazı milletvekilleri maalasef bu insansız hava araçlarının terörle mücadelesinden rahatsızlar. Açıkçası biz onlara aldırmıyoruz. Biz bu milletin, bu devletin bekası için ne gerekiyorsa yapıyoruz yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Sabri Öztürk sözlerini “ Bu kongreler bizin birlik beraberliğimizin pekişmesi için son derece önemlidir. Ben partimizin ve teşkilatımızın kuruluşundan bu yana kadar görev alan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum, bundan sonra görev yapacak arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” ifadeleriyle sonlandırdı. 

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir