Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8723 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   07 Nisan 2022 - 09:03

HALKIMIZA HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Büyüt
Küçült
HALKIMIZA HİZMET ETMEYE DEVAM

 

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Başer, İl Genel Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Mehmet Yılmaz’ın, basına ve kamuoyuna yansıyan açıklamalarına cevap verdi.

Başer, yaptığı açıklamada; “İl Özel İdaresi ve Giresun Belediyesi’nin Giresun halkına hizmet etmek için koordineli bir şekilde çalışmasından rahatsız olanların açıklamalarını herkes gibi bizlerde ibretle okuduk. Bu şehirde halkın yararına olan işlerden CHP’li İl Genel Meclisi Üyelerinin rahatsız olduklarını bir kez daha gördük.

10 yıl boyunca Giresun Belediyesi’ni borç batağına sokmaktan ve bu şehrin geleceğini ipotek altına almaktan başka hiçbir icraatı olmayan siyasi anlayışın İl Genel Meclisi’ndeki temsilcilerinin, son üç yılda Giresun’da yaşanan büyük değişimi ve gelişimi sabote edebilmek amacıyla oluşturmaya çalıştıkları bu suni gündemin halkın nezdinde hiçbir karşılığı olmadığına da hep birlikte şahitlik ettik.

Özellikle Giresun Merkezde’ki Gençlik Merkezleri ve Botanik Park başta olmak üzere , Giresun belediyesine devri gerçekleştikten sonra neredeyse 24 saat boyunca  aktif hale gelen, Ailelerimizin ,çocuklarımızın eğlendiği sosyal bir alana kavuşması ve bu hizmete duyulan memnuniyet en üst düzeyde iken ,CHP temsilcilerinin bundan duyduğu rahatsızlığı akla aykırı kabul ediyoruz.

Sonuç olarak halkın yararına yapılan her hizmete karşı olan bu zihniyetin ve temsilcilerinin oluşturmaya çalıştıkları algı operasyonunun takdirini her türlü hizmetin en iyisini hak eden halkımızın vicdanına havale ediyor, AK Parti teşkilatları olarak ‘Halka hizmet Hakk’a hizmettir’ anlayışıyla hem Giresun İl Özel İdaresi hem de Giresun Belediyesi olarak gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğimizin herkes tarafından bilinmesini istiyoruz” ifadelerini kullandı.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir