Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 16857 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   26 Aralık 2019 - 12:00

PİRAZİZ'DE KÖFTE ŞÖLENİ DÜZENLENDİ !

Büyüt
Küçült
PİRAZİZDE KÖFTE ŞÖLENİ DÜZENLENDİ

PİRAZİZ'DE KÖFTE ŞÖLENİ DÜZENLENDİ !

Piraziz Belediyesi tarafından, Piraziz Sağlık Bilimleri Fakültesi önünde "Piraziz Köftesi" Şöleni düzenlendi.

Piraziz Sağlık Bilimleri Fakültesi önünde düzenlenen Piraziz Köfte Şöleni’ne, Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu , İlçe Jandarma Komutanı Taylan Arslanca, İlçe Emniyet Amir V. Sürmeli Yıldız , Piraziz Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Enver Sarı, Siyasi Parti temsilcileri, Vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Piraziz Belediyesi tarafından her yıl geleneksel haline dönüşen Hamsi Şöleni, bu yıl Piraziz Köftesi'nin tanıtımına katkı sunmak anlamında Piraziz Köftesi şöleni olarak düzenlendiği açıklandı.

ÖĞRENCİLER PİRAZİZ KÖFTESİ ŞÖLENİNDE ÇOŞTU !

Şölende ızgarada pişirilen Meşhur Piraziz Köftesinin tüketen öğrenciler daha sonra türküler eşliğinde horon ve diğer yöresel oyunları oynadı.

PİRAZİZ KÖFTESİ BİR MARKADIR !

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu ; ''Bugün bu güzel, anlamlı etkinlikte Öğrencilerimiz ve vatandaşlarımızla beraber olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Daha önce Hamsi Şöleni olarak yaptığımız bu etkinliği bugün Piraziz Köftesi şöleni olarak gerçekleştiriyoruz. İlçemize Türkiye'nin çeşitli Şehirlerinden Eğitim-Öğretim hayatını devam ettirmek için gelen Üniversite öğrencilerimize Meşhur Piraziz Köftesi'nin lezzetinin tattırdık. Lezzetiyle ün yapmış köftemizin ilçemiz için önemli bir marka değeri taşıdığını ve bu değeri yaşatmak için bu tür etkinliklerinin önemli olduğunu düşünüyorum. '' dedi.

BAŞKAN GÖRGÜLÜOĞLU: ÖĞRENCİLERİMİZİN DAİMA YANINDAYIZ

Başkan Görgülüoğlu, '' Belediye olarak öğrenci kardeşlerimizin ilçemizde huzur içerisinde eğitim görmeleri için daha önce olduğu gibi bundan sonrada üzerimize düşen her konuda gerekli desteği vereceğimizi  ve böyle anlamlı sosyal etkinliklerde öğrencilerimizin yanlarında olmayı sürdüreceğiz. diyerek sözlerini tamamladı.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir