Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 17403 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   08 Nisan 2017 - 22:49

Polis Haftası Kutlamalarına Davet

Büyüt
Küçült
Polis Haftası Kutlamalarına

4-10 Nisan tarihleri arasında kutlanan Polis Haftası ve 10 Nisan Türk Polis Teşkilatının Kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde bugün İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk ve emniyet mensupları Sayın Valimiz Hasan Karahan’ı makamında ziyaret etti.

Polis Haftası etkinlikleriyle ilgili Vali Karahan’a davetiye takdim eden Müdür Öztürk, Türk Polis teşkilatımızın 172. Yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

Müdür Öztürk, kurulduğu ilk günden itibaren halkımızın can ve mal güvenliğinin yanı sıra kamu düzeninin sağlanması, huzur ve barış ortamının korunması amacıyla çalışan Türk Polis Teşkilatının bugünden sonra da aynı görev ve sorumlulukla çalışmaya devam edeceğini belirterek, Türk Polis Teşkilatının 172. kuruluş yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde yapılacak etkinlikleri içeren davetiyeyi Vali Karahan’a takdim etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Karahan, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172.yıldönümü münasebetiyle Polis Haftasını kutladı.

Emniyet ve asayişin sağlanması, huzur ve güven ortamının korunması görevini yürüten polislerimizin alt rütbelisinden üst rütbelisine kadar görevlerini fedakârlıkla, canını hiçe sayarak, mesai mefhumu gözetmeden, en iyi şeklide yaptığını söyledi.

Polis Haftası vesilesiyle, görevlerini icra ederken, bu uğurda canlarını vermiş, şehit olmuş bekçi, polis emniyet teşkilatını mensuplarını bir kez daha rahmetle andığını kaydeden Vali Karahan, Müdür Öztürk ve tüm emniyet personeline başarılar diledi.

Polis Haftası kutlamaları çerçevesinde 10 Nisan 2017 Pazartesi günü saat 10:00’da Valilik önünde düzenlenecek kutlama programı düzenlenecek. Ayrıca aynı gün akşam saat 19:00’da Hacı Miktat Camiinde akşam namazına müteakip Mevlid-i Şerif okunacaktır.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir