Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 12451 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   18 Eylül 2017 - 20:57

Başkan Karapıçak Çocukları Sevindirdi

Büyüt
Küçült
Başkan Karapıçak Çocukları

2017-2018 Eğitim Öğretim yılının başladığı ilk günde Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karapıçak, okulları ziyaret ederek çocuklarının heyecanına ortak oldu.

Sabahın erken saatlerinde çocuklar ile birlikte okulları ziyaret eden Başkan Karapıçak, hazırlatmış olduğu hediyeleri  çocuklara kendi elleriyle dağıttı.

İlkokul öğrencileri için özel olarak hazırlatmış olduğu Çanta ve okul setini öğrenci ve velilere sınıflara giderek teker teker dağıttı.

Özellikle okula yeni başlayan birinci sınıf öğrencilerinin heyecanına ortak olarak yakından ilgilenen Başkan Karapıçak, Çocuklara hatıra fotoğrafı çektirdi.

İlkokullara Çanta ve Okul setinin dışında, ilk, orta ve Lise öğrencilerine 15 Temmuz Demokrasi Zaferive Şehitleri Anma Günü münasebetiyle hazırlatmış olduğu kitapçığı öğrencilere dağıttı. Kitapçıkta, 15 Temmuz Hain Darbe Girişimi, Başta Tirebolulu Şehidimiz İsmail Kefal olmak üzere diğer şehitlerimiz, 15 Temmuz Gazilerimiz yer ve 2017 yılı 15 Temmuz anma programı anlatılıyor. Kitapçıkta 15 Temmuz Gazileri o geceyi kendi yaşadıklarını anlatıyorlar.

Başkan Karapıçak Ziyaretinde; “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ne kadar iyi yetiştirebilirsek ülkemizin yarınları da o kadar güvende olacaktır. Muasır medeniyet seviyesine ulaşmamız için eğitimi bilgiyi başarıyı yakalamak gerekir. Bunun için tek yol okumaktan geçer. Bizlerde Tirebolu Belediyesi olarak eğitim için her türlü desteği vermeye hazırız. Ben yeni eğitim ve öğretim yılının, Çocuklarımıza, Çocuklarının geleceği için en iyisini yapmaya çabalayan Velilerimize ve Ülkemizin her köşesinde fedakarca görev yapan öğretmenlerimize hayırlar getirmesini diliyorum.”dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir