Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 18274 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   30 Kasım 2016 - 19:55

Rektör Cevdet Coşkun Doğankent’i Ziyaret Etti

Büyüt
Küçült
Rektör Cevdet Coşkun Doğankent’i Ziyaret

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun, 30 Kasım 2016 Çarşamba günü Doğankent ilçelerinde bulunan Giresun Üniversitesine bağlı Meslek Yüksek Okulunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Akademik ve idari personelin bulunduğu bir heyetle sabah saatlerinde Doğankent ilçesine gelen Giresun Üniversitesi Rektörü Coşkunu Doğankent Kaymakamlığı önünde Tirebolu Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa Çakmak, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bayram Kaya, Tirebolu Mehmet Bayrak MYO Müdürü Doç. Dr. İhsan Cora, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Hacı Ömer Odabaş, Genel Sekreter Yardımcısı Şenol Akçay, Özel Kalem Müdürü Hüseyin Özdemir ve Basın Koordinatörü Seyfi Göktekin karşıladılar.

Rektör Prof. Dr. Cevdet Coşkun ilk ziyaretini Doğankent Kaymakamı Uğur Köroğlu’na yaptı. Kaymakam Uğur Köroğlu’nu makamında ziyaret eden Rektör Coşkun, Tirebolu Mehmet Bayrak Meslek Yüksek Okulu Doğankent Veysi Akın Koloğlu Ek binası hakkında bilgi aldı.

Toplantıya katılan Ak Parti İlçe Başkanı Ruşen Özden, “Biz okulla ilgili bütün altyapısını tamamlayarak talepte bulunuyoruz. Öğretim görevlisi alımında da pozitif ayırımcılık bekliyoruz” Kolin Anonim şirketi tarafından ilçemize yeni bir yurt binası sözü verildi. Projeleri çizildi ve onaylandı. İnşallah en kısa sürede bitmiş olacaktır.” dedi.

Karşılıklı istişareler sonunda Kaymakamlıktan ayrılan Rektör Coşkun buradan belediyeye geçerek, Doğankent Belediye Başkanı Haşim Birol Tekin’i makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Haşim Birol Tekin; Okulun yapılmasında büyük emek sarf eden geçmiş dönem Milletvekilimiz Hacı Hasan Sönmez'e teşekkür ederek başladı. Doğankent’e böyle bir okulun yakıştığını belirten başkan Tekin, çünkü Türkiye’de ilk olarak Mustafa Kemal adına açılan ilkokulun Doğankent’te bulunduğunu hatırlatarak Doğankent, Giresun en güzel köşelerinden biri olduğunu belirtti.

Rektör Prof. Dr. Cevdet Coşkun; Tirebolu Mehmet Bayrak Meslek Yüksek Okulu Doğankent Veysi Akın Koloğlu Ek binası geçip incelemelerde bulunarak. Okulda yapılan eğitim-öğretim, öğrenci işleri ve diğer konularda yetkililerden bilgi aldı. Okulu gezdikten sonra böyle bir binanın ilde bile olmadığını belirterek hayranlığını gizleyemeyerek adeta aşık oldu. Okulun sosyal tesislerini gezen Rektör Coşkun, bilardo masasına geçerek azda olsa bilardo oynadı. Böylece öğrencilik günlerini hatırlamış oldu.

Buradan yeni yapılacak olan Yurt binasının alanını gezdikten sonra 15 Temmuz Öğretmenevine geçti. “İlçelerde en önemli sorunumuz insan kaynakları açısından güvenlikçi ve temizlikçi sıkıntısı. Üniversite olarak biz gönderemiyoruz, kaynağımız yok. Bu konuda Belediye ve Kaymakamlıklardan yardım talep ediyoruz dedikten sonra Meslek Yüksek okulunu yapan ve Öğrenci yurdunu da yapacak olan Kolin Aş. Yönetim kurulu başkanı Naci Koloğlu ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Telefonda Yapılan eserden dolayı teşekkür ettikten sonra öğrencilere burs sözünüz vardı hatırlatmak isterim dediğinde Naci Koloğlundan çalışmaları yaparak 2. Dönem burs verebiliriz sözünü aldı ve müjdeyi daha sonra okulun

salonunda bulunan öğrencilere verdi. Konuşmasında böyle güzel bir okulu daha önce ziyaret etmeyi planlamıştık ancak bugüne nasip oldu. Dedi.

Gezi ve incelemeye; Doğankent Kaymakamı Uğur Köroğlu, Doğankent Belediye Başkanı Haşim Birol Tekin, Tirebolu Mehmet Bayrak Meslek Yüksek Okulu Müdür Yrd. Doç. Dr. İhsan Cora, Tirebolu iletişim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Bayram Kaya, Akademisyenler ve AK Parti Doğankent ilçe Başkanı Rüşan Özden katıldı.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir