Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10263 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   12 Ekim 2020 - 15:21

Rektör Prof. Dr. Yılmaz Can'ın Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

Büyüt
Küçült
Rektör Prof. Dr. Yılmaz Canın Eğitim-Öğretim Yılı

 

 

Sevgili Öğrencilerimiz, Değerli Akademik ve İdari Personelimiz,

12 Ekim 2020 tarihi itibariyle başlayacak olan yeni eğitim öğretim yılının Giresun Üniversitesi ailesi için hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.

Hepinizin bildiği gibi, tüm dünyayı etkileyen, oldukça zorlu bir süreçten geçiyoruz. Bu süreçte Giresun Üniversitesi olarak birinci önceliğimiz tüm öğrencilerimizin ve personelimizin sağlığı olacaktır.

Yaşadığımız sürecin öğrencilerimizin akademik hayatına olan etkilerini en aza indirebilmek için, en başından beri gelişmeleri yakından izleyerek, gerek Yükseköğretim Kurulu,gerek  Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu ve gerekse de Üniversitemizin ilgili birimlerinin vermiş oldukları kararlar uyarınca gerekli önlemleri aldık.

Tıpkı önceden olduğu gibi sizlerle, okullarımızda, yüz yüze, bir arada olmayı isterdik. Ancak içinde bulunduğumuz koşullar gereği güz yarıyılındaki öğretim faaliyetlerimizi uzaktan eğitim metodu ile gerçekleştireceğiz. Bu hususla ilgili bilgilere Üniversitemizin ve Uzaktan Eğitim Merkezimizin internet sayfalarından, sosyal medya adreslerimizden erişebilirsiniz.

Son olarak, alacağımız önlemler ve göstereceğimiz kararlı duruşla bu sıkıntılı günleri hep birlikte aşarak sizlerle yeniden bir araya geleceğimize olan güçlü inancımı paylaşıyor, hepinize sağlıklı, mutlu, başarılı günler diliyorum.

 

Prof.Dr. Yılmaz CAN

Rektör



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir