Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10411 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   14 Ağustos 2017 - 11:14

Rektörümüzden Üniversitemize Yeni Katılan Öğrencilere Mesaj

Büyüt
Küçült
Rektörümüzden Üniversitemize Yeni Katılan Öğrencilere

Giresun Üniversitesi Ailesine Yeni Katılan Sevgili Öğrenciler, Uzun zamandan beri yürüttüğünüz mücadelenin sonucu olarak bu gün, gelecek hedeflerinizden birine ulaşmış bulunmaktasınız. Giresun Üniversitesini seçerek uzun vadeli hedeflerinize taşıyacak kararınızdan dolayı tebrik ediyorum. Artık, Karadeniz’in en hızla gelişen üniversitesi olan Giresun Üniversitesi öğrencisi oldunuz. Sizleri ve ailenizi kutlar, başarılarınızın daim olmasını dilerim. Biz yaklaşık 30.000 kişilik bir aileyiz. Ailemize hoş geldiniz.  Bundan sonra sizi, milletimizi ve ülkemizi daha iyi yerlere taşımak için el birliği ile çalışacağız.

 

Değerli Öğrenci Arkadaşlarım,

Giresun Üniversitesi olarak temel hedefimiz; özgür düşünce ortamında bilgi üretmek ve ürettiği bilgiyi paydaşlarına aktarmak, bireylerinin vizyonunu genişletmek, öğrencilerinin girişimci ruhlarını ortaya çıkarmak, her sektöre misyon sahibi ileri görüşlü insanlar kazandırmak, hem ülkemizde hem uluslararası alanda çok saygın bir yer edinmektir. Sahip olduğumuz bu misyonun sorumluluklarımızı daha da artırdığının bilinci içerisindeyiz.

 

Varlığımızın Sebebi Öğrenciler,

Bütün üniversitelerin varlık sebebi siz öğrencilerdir. Siz var olduğunuz için Giresun Üniversitesi de vardır. Bizim en önemli unsurumuz sizlersiniz. Bütün öğretim elemanları ve idari personelimizle birlikte üniversitemizde yapacağınız her türlü bilimsel araştırma, eğitim, öğretim faaliyetlerinizle birlikte öğrenci toplulukları ve kulüpler aracılığı ile yapacağınız sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal etkinliklerinizin de yanında olacağımızı bilmenizi isterim.

 

Sevgili Gençler,

Tercihlerinizden dolayı sizleri bir kere daha tebrik ediyor, size ve ailenize göz aydınlığı diliyorum. Sizleri sabırla üniversitemize bekliyor, hayat boyu başarılarınızın devam etmesini temenni ediyorum. Hoşça kalın.

 

Prof. Dr. Cevdet COŞKUN

Giresun Üniversitesi Rektörü



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir