Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7711 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   22 Şubat 2018 - 20:42

RESİMDEKİ BAŞARISI SINIRLARI AŞTI

Büyüt
Küçült
RESİMDEKİ BAŞARISI SINIRLARI


AK PARTİ Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, sanatın uzakları yakınlaştırdığını, dostlukları pekiştirdiği söyledi.
    Sabri Öztürk Black Sea Trade&Development Bank (Karadeniz Ticaret ve Kalkınma Bankası)nın davetlisi olarak Yunanistan’ın Selanik kentindeki resim sergisi için bu ülkeye gitti.
    Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenter Asamblesi ( KEİPA ) Kültür Komisyonunca gerçekleştirilecek etkinlikte resimdeki başarısıyla da adından söz ettiren AK PARTİ Giresun Milletvekili Sabri Öztürk’e ait birbirinden değerli 30 eser, “Karadeniz’in Işıkları ve Renkleri” adındaki resim sergisiyle görücüye çıkacak.
    Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, Giresun’un ve Türkiye’nin kültürel ve sanatsal zenginliğini yurtdışında gösterme ve tanıtma fırsatı yakalamış olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
    İki ülke arasında kadim bir dostluk bulunduğunu dile getiren Öztürk, son dönemlerde FETÖ üyelerinin iadesi konusundan ve adalarla ilgili durumdan kaynaklanan ufak tefek gerginliklerin bulunduğunu hatırlatarak, söz konusu serginin bu gerginliklerin azaltılması noktasında bir fırsat olabileceğini vurguladı.
    Sabri Öztürk, sanatın sihirli bir özelliği bulunduğunu kaydederek, sanatla uzakların yakınlaştığını, dostlukların pekiştiğinin altını çizdi.
Sergiye hem Yunan halkının hem de bölgede yaşayan Türklerin ilgi göstermesi bekleniyor.    



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir