Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 12280 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   09 Ekim 2017 - 11:33

Resül Dindar Görelelileri Büyüledi

Büyüt
Küçült
Resül Dindar Görelelileri

Görele Dernekler Federasyonu’nun ilkini düzenlediği Büyük Görele Şöleni İstanbul’un tarihi mesire alanlarından biri olan Beykoz Kaymakdonduran Mesire Alanı’nda yapıldı.

1 Ekim Pazar günü hava koşullarının elvermemesi nedeniyle 8 Ekim Pazar gününe ertelenen şölenin sabah saatlerinde yağmur yağışı olması nedeniyle yapılıp yapılmayacağı merak konusu oldu. Tüm hazırlıklarını bitiren Görele Federasyonu yetkilileri sabah saatlerinden itibaren şölenin yapılacağını sosyal medya adresleri ve sms yoluyla duyurdu.

Birçok yerel sanatçının ve Giresun’un tanınmış sanatçısı Gizem Kara’nın sahne aldığı şölenin finalinde Resül Dindar sahne aldı. Sempatik tavırlarıyla büyük ilgi toplayan Resül Dindar’ı yaklaşık 5 bin Göreleli izledi. İki saat boyunca kendi eserlerini seslendiren Dindar, Giresun Karşılaması ve klasik Karadeniz ezgilerini de seslendirdi. Dindar’ın eserlerine özellikle genç kuşakların eşlik etmesi dikkatlerden kaçmadı.

Resül Dindar’a konser sonrasında günün anısına bir plaket veren Görele Dernekleri Federasyonu Başkanı Abdurrahman Ada yaptığı teşekkür konuşmasının ardından Dindar’a Görele Spor forması da hediye etti. Görele Spor formasını giyerek son eserini seslendiren Resul Dindar, “Böyle organizasyonları yapabilen sivil toplum kuruluşlarımız sayısı çok az. Bu organizasyonların yapmanın ne kadar zor olduğunu bizler biliyoruz. Sizlerle buluşmamızı sağlayan Abdurrahman Ada’ya teşekkür ediyorum. Böyle insanlarımızı sahip çıkmalısınız.” dedi.

Sahne sonrasında kendisine gösterilen büyük ilgi nedeniyle şölen alanından ayrılamayan Resül Dindar yaklaşık 1,5 saat kadar hayranlarıyla tek tek ilgilenip resim çektirdi.

(Abdullah Öner MERAL – Giresun Medya Platformu)



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir