Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7093 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   15 Ağustos 2017 - 03:27

Sabri Öztürk Ak Parti Türk Siyasetinde Bir Milattır

Büyüt
Küçült
Sabri Öztürk Ak Parti Türk Siyasetinde Bir

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, “ Ak Parti’nin Türk siyasi hayatında doldurulamaz bir yere sahip olduğunu kaydederek, “ AK Parti siyasette bir milattır” dedi.

Partisinin 16. Kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, 16yıl önce milletin iradesi ve talebiyle Recep Tayyip Erdoğan ve yol arkadaşlarının ileride Türk siyasi hayatında yeri doldurulamayacak bir hareket başlattıklarını kaydetti.

Milletin talebinin ne denli haklı olduğunun ilerleyen süreçlerde daha net anlaşıldığını ve bu nedenle AK Partinin 16 yıldır iktidarda olmasına karşın milletin desteğiyle oylarını arttırarak yola devam ettiğinin altını çizen Öztürk, “yapılan onca hizmete karşın halkın hala Ak Partiye teveccüh göstermesi yapılacak daha çok iş olduğu anlamına geliyor” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde hedefin 2023’ten 2053’e çıkarıldığını belirten Sabri Öztürk, parti teşkilatlarında yapılacak değişiklikler ve yeni hükümet sistemiyle Ak Parti’nin hedeflerine daha güçlü şekilde yürüyeceğini kaydetti.

Ak Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, “ Giresunumuza, ülkemize ve aziz milletimize Ak Parti’yi var ettiği ve yücelttiği için sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Cumhuriyet Tarihinin en güçlü partisini kuran ve gücünü milletinden alan Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Kadrolar onların desteğiyle yoluna emin adımlarla ilerleyecek, içerideki ve dışarıdaki düşmanlara asla fırsat vermeyeceklerdir” diye konuştu.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir