Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 33802 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   23 Haziran 2017 - 14:21

Samsun Yoluna Giresun Tabelası Dikildi

Büyüt
Küçült
Samsun Yoluna Giresun Tabelası

Samsun Yoluna Giresun Tabelası Dikildi

Giresun Federasyonu Başkan Vekili Abdullah Akgün Samsun Giresun Karayoluna Giresun tabelası dikti.

Samsun şehir çıkışında Giresun’a 175 km tabelası diken Akgün “Günlerce hazırlığını yaptığım Giresunluların her ortamda isyan ettiği dile getirdiği Samsun’dan itibaren Ordu’ya kadar neden yollarda Giresun tabelası yok, buna neden el atılmıyor deniliyordu. Bu durum da bizlerin içinde ukde oluşturuyordu. Bunu bir nebze de olsa gidermek ve siyasilere, devlet büyüklerine mesaj vermek için erken saatte ailemle İstanbul’dan yola çıktım. Hiç bir masraftan kaçınmadan tabelamızın siparişini günler öncesi verdim. Tabelayı yapan Giresunlu hemşerimiz Karaca Reklamın sahibi Ekrem Karaca, “Abdullah başkanım siz böyle mükemmel bir işe giriyorsunuz benim de hamurda bir tuzum olsun. Tabela benden olsun” dedi. Tabelayı dediği saatten önce getirdi teslim etti. Ekrem beye huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bazı dostlar böyle bir şeye girme başına iş alırsın dese bile tırsmadık. Geçen sene radarlarla ilgili Osmancık’a “15 Temmuz’da bizleri Tanklar durduramadı; Radarlar mı durduracak” diye pankart astığımda da tırsmamıştık. Radarlar o gün iptal oldu. Gazeteci Sadi Toygar abimin “Abdullah Akgün’ün eli değdiği her şey uğur getiriyor” demesi de beni cesaretlendi. İstanbul'da yola çıkarken kumu ve çimentoyu alarak hareket ettim. Arabanın arkasındaki yazıyı da Giresun’umuzun tanıtılması için düşündüm. İyi ki de düşünmüşüm yüzlerce araç korna basarak alkışlayarak geçtiler. Bu bile doğru bir şey yaptığımın işaretiydi. Bu maceraya çıkarken yapacağın her şeyin yanındayız diyen başta Suna Özbayram ve Tülay Tahmaz başkanlarım olmak üzere Nuri Yılmaz başkanıma ve her zaman yanımda hissettiğim yüzlerce dernek başkanlarım ve Giresun sevdalısı hemşerilerime teşekkür ediyorum. Arabaların gidemediği şekilde yağan yağmura rağmen umudumuzu kırmadan yola devam ettim. Osmancık’a geldiğimde kürek ve kazma alarak oradaki esnaflara hemşerilerimiz adına biraz sitem ettik. Onların da çok dertli olduklarını gördüm.

İstikametimiz Samsun’du. Tabelayı dikeceğimiz yere geldiğimizde arabayı emniyet şeridine çektim aldım kazmayı elime. Kazıyorsun çukuru fakat tedirginlik had safhada. Acaba birileri burada ne kazıyor bu adam? Ceset mi gömüyor acaba diye de düşünebileceğini de hesaba katarak iki büyük çukuru kazdım. Lakin yer hoşuma gitmedi o kadar uğraş ve terde boşuna gitti. Başka yerde kazmaya başladım. İki saatte tabelamızı göklere diktik elhamdülillah. Tabelayı Samsun Otogarını geçtikten ve rampayı çıktıktan sonra aşağıya inerken sağa diktik. Yola çıktık bir kardeşimiz aradı Milletvekilimiz Sabri Öztürk Bey benim arabamın resmini çekerek güzel bir paylaşım yaptığı haberini verdi. Çok mutlu oldum. İşte Giresun turizmine katkımız burada başlamış oldu. Yüzde yüz Giresun sitesinin sahibi Özcan Özdemir aradı. Bir saatte 26 bin kişi videoyu izlediğini bildirdi. Fatsa’da 53 plakalı bir tır ısrarla selektör yaparak durmamı istedi ışıklarda durdum camdan bir tabak kiraz ve kayısı uzattı hayırdır dedim “böyle milliyetçilere canım feda” dedi, teşekkür ettim. Yolculuğum esnasında defalarca arayarak bilgi alan Murat Sadık Teker kardeşim ve Ferhat Deniz başkanım Giresun’da sanki beni törenle karşıladılar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bu macera gece 12.00 de köyüme ulaştığımızda bitti. Yol boyunca yoğun telefonlarıyla okunamayacak kadar mesajlarıyla bana desteklerini bildiren bütün dostlara teşekkür ediyorum. Bundan sonra başka bir sürprizle buluşmak dileğiyle hoşça kalınız” dedi.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir