Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7424 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   19 Aralık 2016 - 02:45

AGD Giresun'dan Terör Saldırılarına Tepki

Büyüt
Küçült
AGD Giresundan Terör Saldırılarına

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Giresun Şubesi, İstanbul ve Kayseri’de meydana gelen terör saldırılarını kınayan bir basın açıklaması yaptı.

Terör saldırılarında şehit olan ve yaşamını yitiren şehitlere Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar dileyen AGD Giresun Şubesi Başkanı Murat Yüksel terör saldırısını şu sözlerle kınadı: “Yapılan saldırılardan dolayı bir taraftan büyük üzüntü yaşıyoruz, diğer yandan ise düşmanın ne kadar ahlaksız ve hain olduğunu, masum insanları hedef alan bu saldırıların faillerinin, planlayıcılarının ve destekleyicilerinin kalplerinde zerrece vicdan ve merhametin bulunmadığını görüyoruz.”

Basın açıklamasında konuşan Başkan Yüksel terör saldırılarında vefat edenler için Anadolu Gençlik Derneği olarak Türkiye’nin dört bir yanında gıyabi cenaze namazları kılındığını, dualar edildiğini ve Kur’an-ı kerim hatimleri yapıldığını söyledi. 

Hiçbir terör örgütünün silah fabrikası ya da örgüte finansman sağlayan bir Merkez Bankası olmadığına dikkat çekti ve sözlerine şöyle devam etti: “Bu örgütlere her türlü desteği veren maalesef dost ve müttefik dediğimiz emperyalist ülkelerdir. Terörü finanse ettiği ayan beyan belli olan emperyalist ülkelerle dost ve müttefiklik ilişkisini sürdürerek terörü bitirmek mümkün olmayacaktır.” 

Siyonizm’in bu coğrafyadaki terör hadiselerinde ve çatışmalarda akıtılan kanla beslendiğini belirten AGD Giresun şube Başkanı Yüksel “Herkes şunu bilmeli ki bu coğrafyada meydana gelen tüm terör olaylarının rejisörü Siyonizm’dir. Anlamsız, ırkçı ve mezhepçi çatışmalarının tamamı Büyük Ortadoğu Projesine hizmet etmektedir” dedi. 

Başkan Yüksel "Terör saldırılarının asıl hedefinin, siyasetin ve toplumun yönlendirilmesi olduğunun farkındayız. Ülkemiz ve insanımız korku ve panik havasıyla, kin ve nefretle, acı ve gözyaşıyla nereye sürüklenmek isteniyorsa bize düşen bunu görebilmektir. Böylelikle aklıselim ile hareket ederek istenilen gidişatın tam karşısında durabilmeliyiz. Bu saldırıların gayesi ülkemizde ırkçılık ve mezhepçiliği körüklemekse biz birbirimizi daha çok seveceğiz. Küresel düşmana fırsat vermeyeceğiz. Bu saldırılarla Türkiye İslam ülkeleri ile savaşa sokulmak isteniyorsa, biz daha çok barış ve kardeşlik diyeceğiz" diye konuştu.

Ülkemizde yaşanan terör saldırılarını Irak’ta, Suriye’de, Libya’da, Afganistan’da ya da Yemen’de yaşanan olaylardan bağımsız ele alınamayacağını belirten dernek başkanı Yüksel “Hedef topyekûn bir İslam coğrafyasıdır. Varlıklarını ve çıkarlarını İslam coğrafyasının parçalanmışlığında gören odaklar tüm terör yapılanmalarını finanse etmektedirler” dedi. 

Anadolu Gençlik Derneği mensupları olarak baskı, şiddet ve terörün her türlüsüne karşı olduklarını vurgulayan Yüksel şunları ifade etti: “ Terör saldırılarında yaşamını yitirenlere bir kez daha Allah’tan rahmet dilerken, ülkemizin, İslam coğrafyasının ve tüm dünyanın huzur ve barış ortamına kavuşması için tüm gücümüzle, ter dökerek ve dil dökerek gayret edeceğimizin bilinmesini istiyoruz.”



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir