Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 15561 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   19 Mayıs 2018 - 10:16

Sayın Valimizin 19 Mayıs Gençlik Ve Spor Bayramı Mesajı

Büyüt
Küçült
Sayın Valimizin 19 Mayıs Gençlik Ve Spor Bayramı

Sayın Valimiz Harun Sarıfakıoğulları, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 99.Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
 
Vali Sarıfakıoğulları, mesajında şu ifadelere yer verdi.
 
“Tarihi şan ve şereflerle dolu milletimiz için dönüm noktalarından biri olan, bağımsızlığımızın temellerinin atıldığı 19 Mayıs 1919’un 99. yıldönümünü kutlamanın sevincini ve coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz.
 
Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu günü gençlere armağan ederek, gençlerimize verdiği önemi gösterirken, bizlerde Atatürk’ün armağanı olan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı' nı kutlarken, aynı zamanda Büyük Önder Atatürk’ü de rahmet ve minnetle anıyoruz.
 
Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, 19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun’dan harekete geçen milli direniş hareketi, tüm vatan sathına dalga dalga yayılarak kutlu bir şahlanışa dönüşmüş ve bu Milli Mücadele nihayetinde zaferle taçlandırılmıştır. Böylece; Türk Milletinin binlerce yıllık tarihinde olduğu gibi hiçbir zaman esaret altında yaşayamayacağı tüm dünyaya bir kez daha gösterilmiştir.
 
Atatürk ve kahraman silah arkadaşları tarafından çeşitli sıkıntı ve büyük yokluklar içerisinde verilen çetin mücadele sonucunda kurulan Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet payidar kalması için Türk Milleti; ülkemiz üzerinde kirli emelleri olan şer odakları ve hainlere karşı aynı ruh ve heyecanla 15 Temmuz gecesinde de büyük bir kahramanlık örneği sergileyerek adını birkez daha şanlı Türk Tarihine yazdırmıştır.
 
Sevgili Gençler;
 
İşte bu nedenle Büyük Önder Atatürk’ün sizlere emanet ettiği geleceğimize sahip çıkmak için; demokrasiye ve insan haklarına saygılı, sorunlara çözüm üretebilen, araştıran, teknolojiyi en iyi biçimde kullanabilen, milli ve manevi değerlerimize bağlı, sağduyulu ve üretken fertler olarak kendinizi yetiştirmeli ve yarınlara hazırlamalısınız. Sizlere emanet edilen Türkiye Cumhuriyetini yaşatmak ve gelecek nesillere en iyi şekilde teslim etmek sizlerin en başta gelen görev ve sorumluluğudur.
 
Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşerilerimin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor ve geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi selamlıyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerimiz ve tüm kahraman gazilerimiz ile bu vatan için toprağa düşmüş şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve saygıyla anıyorum.”



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir