Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6917 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   09 Ocak 2017 - 21:24

Sayın Valimizin Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Büyüt
Küçült
Sayın Valimizin Çalışan Gazeteciler Günü

Sayın Valimiz Hasan Karahan’ın “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” mesajı:

“Gazetecilik; toplumdan gelen istekleri yansıtarak bireyin haber alma hakkını sağlamak suretiyle kamuoyu oluşturulmasına aracılık yapan, ifade özgürlüğünün oluşmasında ve demokrasinin gelişmesinde en etkili araçlardan birisidir.

Şeffaf ve demokratik bir toplumu yaşatan en önemli unsurlardan biri de tarafsız ve özgür bir basının varlığıdır. Halkımızın gören gözü, işiten kulağı ve konuşan dili olan gazeteciler, bu varlığın emekçileri olarak gelişen olaylar karşısında toplumu aydınlatırken, bir taraftan da halkımızın talep ve beklentilerini yansıtan, kamuoyuna karşı sorumluluğu bulunan ve kamu görevi ifa eden kişilerdir.

Görevlerini yerine getirirken basın etiğine bağlı kalan, kay­nağı belli haberleri dile getirerek toplumla paylaşan, hukukun evrensel standartları ile kişi hak ve hürriyetlerine saygıdan taviz vermeyen gazetecilerimizin varlığı, basınımızın yanı sıra ifade özgürlüğünü ve demokrasimizi de güçlü kılmaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle, zamana ve mekâna bağlı kalmaksızın çok zor, zaman zaman tehlikeli şartlar altında haber peşinde koşan ve görevlerini yerine getirmek adına her türlü güçlüğe göğüs geren değerli basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl geçirmelerini diliyorum."



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir