Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 11367 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   25 Haziran 2017 - 00:57

Sayın Valimizin Ramazan Bayramı Mesajı

Büyüt
Küçült
Sayın Valimizin Ramazan Bayramı

Sayın Valimiz Hasan Karahan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Vali Karahan, yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

“Manevi iklimin ve toplumsal dayanışmanın eşsiz fırsatlarını sunan mübarek Ramazan ayını ilimizde huzur ve sükûnet içerisinde geride bırakarak, bir Ramazan Bayramına daha ulaşmanın sevincini yaşıyoruz.

Bayramlar; milli ve manevi duyguların, inançların, örf ve adetlerin yaşatılıp, sergilendiği, insanları birbirlerine yakınlaştıran, ortak duygu ve düşüncede buluşturan, birkaç günlüğüne de olsa günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştıran, topluma umut veren, birlik ve beraberliği pekiştiren, dargınlıklara son veren, sevgi ve saygının perçinlendiği özel günlerdir.

Ülkemizin ve bulunduğumuz coğrafyanın içerisinde bulunduğu bu hassas dönemde, böyle özel günleri dayanışma ruhumuzu pekiştirecek bir fırsat olarak görmeli, dirliğimize, birliğimize, vatanımıza, milletimize ve bayrağımıza sahip çıkmanın temellerini sağlamlaştıracak adımlar olarak değerlendirmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, Ramazan Bayramının; Ülkemiz ve bölgemiz başta olmak üzere, dünyanın değişik bölgelerindeki gözyaşı, kan ve şiddetin durmasına, milletimizin birlik ve beraberliğinin daha da pekişmesine,  insanlığın huzur, barış ve kardeşliğine vesile olmasını diliyor, tüm Giresunluların bayramını en içten dileklerimle kutluyorum”



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir