Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 13167 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   12 Şubat 2018 - 13:00

Şehidimiz Son Yolculuğuna Uğurlandı

Büyüt
Küçült
Şehidimiz Son Yolculuğuna

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından, Suriye’nin Afrin bölgesinde, düzenlenen 'Zeytin Dalı Harekâtı'nın 22 nci gününde şehadet mertebesine ulaşan P.Uzm.Onb. Hamza Karacaoğlu, doğum yeri Çamoluk ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Şehidimizin Türk Bayrağına sarılı naaşı 11 Şubat Pazar sabahı askeri uçakla Erzincan Havalimanında Sayın Valimiz Harun Sarıfakıoğulları’nın da katıldığı askeri törenle karşılandıktan sonra karayolu ile Çamoluk ilçesine getirildi.

Alucra Belediyesine ait cenaze aracı ile Çamoluk İlçesi Hürriyet Mahallesi Hürriyet Küme evlerindeki baba evine getirilen şehidimizin naaşı burada kurulan taziye çadırının önüne konularak, şehidimiz için Kur’an-ı Kerim tilavetleri okunarak, dualar edildi.

Çamoluk Merkez Camiinde İkindi Namazına müteakip, binlerce kişinin katılımıyla İl Müftüsü Muhitin Oral tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından, tekbirlerle ve dualarla Çamoluk Şehitliğine getirilen Şehit P.Uzm.Onb. Hamza Karacaoğlu, burada gözyaşları ve dualar arasında toprağa verildi.

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli tarafından; Şehidimizin tabutuna sarılı Türk Bayrağı, defin işlemlerinin ardından şehidimizin babası Süleyman Karacaoğlu’na, tören boyunca tabutunun önünde taşınan çerçeveli fotoğrafı da şehidin eşi Kıymet Karacaoğlu’na teslim edildi.

Şehit P.Uzm.Onb. Hamza Karacaoğlu’nun Çamoluk ilçesindeki cenaze törenine; Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Vali Harun Sarıfakıoğulları, Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk, Belediye Başkanı Kerim Aksu, kaymakamlar, belediye başkanları, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ve binlerce vatandaş katıldı.

Şebin Medya : Gülsen Akyol Mutlu



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir