Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8912 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   24 Mayıs 2017 - 21:24

Şehidin Yeni Doğan Bebeğine Ziyaret

Büyüt
Küçült
Şehidin Yeni Doğan Bebeğine
Vali Karahan’dan Şehidin Yeni Doğan Bebeğine Ziyaret

Sayın Valimiz Hasan Karahan ve eşi Hanımefendi Şule Meral Karahan, 2016 yılında Van'ın Çaldıran İlçesi Tendürek Dağı bölgesinde yürütülen operasyonda teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Murat Kasım'ın ailesini ziyaret etti.

Görele’de ikamet eden şehit ailesini 24 Mayıs 2017 Çarşamba günü ziyaret eden Vali Karahan, Murat Kasım'ın şehit düştüğünde hamile olan ve 16 Mayıs Salı günü yeni doğum yapan eşi Cennet Kasım’a göz aydınlığı dileyerek Muradiye İrem bebeğe altın taktı.

Şehidin yeni doğan bebeği Muradiye İrem Kasım ile yakından ilgilenen Vali Karahan, vatanın birlik ve bütünlüğü, ülkenin bekası için canlarını veren tüm şehitler ve gazileri, rahmetle ve minnetle andıklarını dile getirerek,  Muradiye İrem bebeğin bahtının açık olması temennisinde bulundu.

Gerçekleşen ziyarette şehit Uzman Çavuş Murat Kasım ile tüm şehitlerin ruhuna Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualar edildi.

Ziyarete Vali Hasan Karahan ve eşi Hanımefendi Şule Meral Karahan, Görele Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş ve eşi, İl Jandarma Komutanı J.Albay Ali İhsan Ersoy ve eşi, İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk ve eşi, Görele Belediye Başkanı Tolga Erener ve eşi ile ilçede bulunan bazı kurumların amirleri katıldı. 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir