Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 14262 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   18 Ağustos 2018 - 18:31

Şehitliğimizi Giresun'un Aynası Yapacağız

Büyüt
Küçült
Şehitliğimizi Giresunun Aynası

Şehitliğimizi Giresun'un Aynası Yapacağız

Giresun Federasyonu 1 Eylül Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan, ‘Afyon İscehisar Giresunlular Şehitliği Anma Programı’ gündemiyle STK temsilcileriyle bir araya geldi.

Giresun Federasyonu Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda program için yapılan hazırlıklar hakkında bilgiler veren Federasyon Genel Başkanı Mehmet Kuğu, her yıl yapılan anma etkinliklerinin bu yıl çok daha büyük bir önem arz ettiğini vurguladı.

Şehitlik alanında bulunan Giresun Konağı, Şehitlik Müzesi ve Şehitlik Abidesi ile şehitlerimizin şanına yakışır bir Giresun şehitliği olduğunu belirten Başkan Mehmet Kuğu, tüm Giresunlu sivil toplum kuruluşlarının ve tüm hemşerilerimizin yoğun katılım sağlaması gerektiğini söyledi.

Afyon Giresun şehitlik külliyesinde bir Giresun evi inşaatı sürüyor, inşallah burayı 25 Ağustos tarihinde eski Orman ve su işleri Bakanımız Veysel Eroğlu ve onursal Başkanımız TBMM idare amiri Hasan Turan katılımı ile açılışını gerçekleştireceğiz.

Burada bir Giresun müzesi olacak diyen başkan Mehmet Kuğu, elinde eski tarihi eser ve malzeme olanların buraya katkı vermeye çağırdı ve burası Giresun'un bir aynası olacak dedi.

Haber: Sadi Toygar



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir