Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 20788 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   16 Temmuz 2019 - 10:57

ŞENLİKOĞLU ‘’15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ’’ PROGRAMLARINA KATILDI

Büyüt
Küçült
ŞENLİKOĞLU ‘’15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ’’ PROGRAMLARINA


Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ‘’15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programlarına katıldı.
Başkan Şenlikoğlu yaptığı konuşmada; ‘’Türk Milleti 15 Temmuz’da ülkemizin bölünmez bütünlüğünü sadece terör örgütlerine değil tüm dünyaya göstermiştir. Büyük uğraşlarla kazanılmış her karışında şehit verilmiş ülkemizi bölmeye ne bir terör örgütünün ne de dış güçlerin gücü yetmeyecektir’’ diye konuştu.
DEMOKRASİ ŞEHİDİ İSMAİL KEFAL UNUTULMADI
251 şehit, 2194 gazi verdiğimiz hain gece de vatan uğruna gözünü kırpmadan ülkenin bölünmez bütünlüğünü korumak için terör örgütüne kafa tutanlar içerisinde Giresun Tirebolulu İsmail Kefalde demokrasi şehidi olmuştu. 15 Temmuz gecesi boğaz köprüsünde üzerine çıktığı tankın namlusu başına çarpınca şehitlik mertebesine erişen İsmail Kefal Tirebolu Karademir Köyünde kabri başında anıldı. Başkan Şenlikoğlu İsmail Kefal’ın kabri başında dua okurken ailesine de tekrardan baş sağlığı diledi.
15 TEMMUZ TEMALI FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Atatürk Meydanı’nda düzenlenecek ‘’15 Temmuz Temalı Fotoğraf Sergisi’’ hava muhalefeti nedeniyle Can Akengin Sanat Galerisine alındı. 15 Temmuz gecesi vatanına sahip çıkan, ülkenin bölünmez bütünlüğü adına savaşan milli kahramanların çekilmiş fotoğraflarının sergilendiği programa katılan Başkan Şenlikoğlu açılış kurdelesini keserek, sergiyi gezdi.
‘’15 TEMMUZ İHANETİ ve MİLLİ İRADENİN GÜCÜ’’ BELGESELİ
Başkan Şenlikoğlu ‘’15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’’ programlarına Giresun Üniversitesinde yayınlanan belgeseli izleyerek devam etti. Giresun Üniversitesi Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonunda yayınlanan ve adı ‘’15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gücü’’ olan belgeselde Milli Mücadele Kahramanı Hemşehrimiz İsmail Kefal konu oldu. Salonu dolduran yüzlerce kişinin tüylerini diken diken eden belgeselde vatanseverler milli mücadele ruhuna alkışlarla destek verdi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir