Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 21870 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   14 Ocak 2019 - 22:25

Şenlikoğlu esnaf ve mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Büyüt
Küçült
Şenlikoğlu esnaf ve mahalle ziyaretlerine devam


AK Parti Giresun Belediye Başkan adayımız Aytekin Şenlikoğlu esnaf ve mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.
Cadde cadde, sokak sokak her yerde Giresunlularla kucaklaşmaya devam eden Şenlikoğlu ziyaretleri esnasında hemşerilerimizin beklentilerini dinleyerek, hedeflediği belediye hizmetlerinden bahsetti.
“Giresun’da günü geçiştirme hizmet anlayışı olmayacak, gelecek nesillere kalıcı eserler bırakacağız” diyen Şenlikoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü;
“Bir yerel yönetimin eğer estetik zevki yoksa o ildeki diğer çalışmaların arzu edilen neticelere ulaşması  mümkün değildir. Yine bir şehrin gelişmiş bir mimari anlayışı yoksa o ildeki üst yapının özgün bir ruh ve kimlik yansıtması beklenemez. İktidarımızın gücünü yerelle birleştirerek ,bu şehre kalıcı eserlerle fayda sağlamak istiyoruz. Bunu yapacak gücümüz var.Hizmet ederken günü geçiştirme, şirin gözükme mantığıyla değil, gelecek nesillerimize fayda sağlayacak imkanlar bırakmak. Hepimiz bu şehirde doğduk, bu memlekette öleceğiz. Memleketimizin sorunlarını görmezden gelemeyiz. Her şey güllük gülistanlık algısı yapmak doğru değil. Yöneticilerin bu şehrin insanına karşı ciddi sorumlukları var. Biz bu bilinçle hareket ediyoruz. Talip olduğumuz işin sorumluluğunu bilerek bu yola çıktık. Giresun’un sorunlarını, sıkıntılarını ve beklentilerini çok iyi bilerek, birlik ve beraberlik için hepimizin hak ettiği şehri ortaya çıkaracağız.’’ dedi.
“31 Mart’tan sonra tertemiz yeni bir sayfa açacağız “diyen Şenlikoğlu;
“Hamdolsun partimiz belediyeciliğin dersini verecek tecrübede. Ülkemize yapılan hizmetler ve eserler ortada. AK Belediyecilik Türkiye’de devasa hizmetlere imza atıyorken, maalesef Giresun belediyecilik anlamında bu hizmetlerin avantajını lehine çeviremedi.Artık mazeretler üretip kaybedecek zamanımız yok. En seri şekilde aşamalar halinde şehrimizin ihtiyaçlarını karşılayacağız. Giresun’da 31 Mart’tan sonra İnşallah tertemiz yeni bir sayfa açacağız.” diyerek sözlerine son verdi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir