Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 22762 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   05 Şubat 2019 - 14:44

Şenlikoğlu Millet Bahçesi projesini tanıttı.

Büyüt
Küçült
Şenlikoğlu Millet Bahçesi projesini

AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu Kızıltaşlılar Derneğinin düzenlediği Teyyaredüzü mahallesinde ki organizasyona katıldı.
Yoğun kalabalık ve coşkulu bir katılımın yaşandığı toplantıda Şenlikoğlu katılımcılara ilk açıkladığı“ Millet Bahçesi “ projesini tanıttı.
Proje detaylarını açıklayan Şenlikoğlu şunları kaydetti;
“İlk Projemizi hemşehrilerimizle buluşturduk. Önümüzdeki hafta diğer projemizi açıklayacağız. Her hafta sizlerle, kamuoyu ile paylaşacağız. Biz Giresun’umuzu çok seviyoruz ve gerekli bütün çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu proje İlimize çok ama çok önemli katkı sağlayacak. Her alanda katkısı olacak. Gerek İstihdam, gerek sosyal, kültürel, etkinlik ve faaliyet anlamında 7’den 70’e tüm insanımıza hizmet sunacak. Bin 500 araçlık kapalı otopark, Bin 500 kişilik kültür ve kongre merkezi, girişimcilik merkezi, sporcu yetiştirme merkezi ve birçok önemli hizmeti içinde barındıran Giresun Millet Bahçesi. Kent merkezi tarihinin en büyük yeşil alanını yapmaya geliyoruz. Bu şehrin kaderini değiştirmeye geliyoruz.
Şehrimizin acilen alması gereken hizmetler var. Tabi projelerimizin devamı var. Trafik, ulaşım, otopark ve ciddi sıkıntıların yaşandığı tüm alanlarla ilgili çalışmalarımızı sizlerle paylaşacağız. Son 10 yılda belediyecilik anlamında bu şehre verilen sözler tutulmadı. Bizler inşallah 31 Mart itibariyle kaybetmiş olduğumuz bu yılların telafisi için geliyoruz” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir