Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 13296 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   26 Aralık 2019 - 12:01

ŞENLİKOĞLU’NDAN KİTAP FUARI CEVABI

Büyüt
Küçült
ŞENLİKOĞLU’NDAN KİTAP FUARI

 

Giresun Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen kitap fuarı için hazırlıklar sürerken, Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu bir konuda kamuoyunu aydınlattı.

Önceki gün düzenlenen basın toplantısında bir gazetecinin “Fuarın ilk olduğunu söylüyorsunuz. Ancak daha önce de yapıldı” şeklindeki sözlerine cevap veren Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu: “Yanlış bilgi var. Daha önce düzenlenen kitap fuarlarında Belediye sadece yer tahsisinde bulundu. Organizasyon Belediyenin değildi. Ancak bu sefer kitap fuarı her şeyiyle Belediyemiz tarafından düzenleniyor.” cevabını verdi.

Liman mevkiinde bulunan Gümrük Müdürlüğü binasında 4-12 Ocak 2020 tarihleri arasında açık kalacak fuara birçok yayınevi katılacak olup, birbirinden ünlü yazarlar kitapseverlerle buluşacak.

1. Giresun Kitap Fuarı’na; Nurullah Genç, Mete Yarar, Necmettin Alkan, Çağlayan Yılmaz, Rasim Özdenören, Asım Gültekin, Nedim Şener, Sadık Yalsızuçanlar, Ahmet Turgut, Abdullah Yıldız, Ufuk Tufan, Taha Kılınç, İhsan Süreyya Sırma, Tarık Tufan, İsmail Kılıçarslan, Mustafa Akar, Selahattin Yusuf, Furkan Çalışkan,  Gökçen Çatlı, Kaan Murat Yanık ve Ali Ural gibi ünlü yazarlar katılacak.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir