Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6574 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   09 Eylül 2021 - 17:09

AK PARTİ’DE TANITIM VE MEDYA BAŞKANLARI BİRARAYA GELDİ.

Büyüt
Küçült
AK PARTİ’DE TANITIM VE MEDYA BAŞKANLARI BİRARAYA

İl Başkanı Kenan Tatlı Başkanlığında; Tanıtım ve Medya Başkanı Haldun Şehitoğlu, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Metin Malkoç, İl Sekretarya Başkanı Pınar Kahraman, Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcıları Sedat Yavanoğlu, Ünal Konal ve Üç Ana Kademe Tanıtım ve Medya Başkanlarıyla eylül ayı istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

İl Başkanı Kenan Tatlı toplantıda,  tanıtım ve medyanın önemine değinirken, özellikle facebook, instagram ve twitterin etkin kullanımının partimize sağlayabileceği katkılardan bahsetti. Her ne olursa olsun muhalefetin yaptığı gibi yalan yanlış haberlerden uzak durulup, halkı doğru haberlerle ve yayınlarla bilinçlendirilmesi gerektiğini belirtti.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir