Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3021 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   31 Aralık 2021 - 20:56

Rektörümüz Prof.Dr. Yılmaz CAN, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Büyüt
Küçült
Rektörümüz Prof.Dr. Yılmaz CAN, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj

Rektörümüz Prof.Dr. Yılmaz CAN, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Rektörümüzün yayınladığı mesaj şöyle:
 

"Giresun Üniversitesi olarak eğitim-öğretim faaliyetleri ve akademik çalışmalarla, ülkemizin ve şehrimizin gelişmesine katkı sunmaya çalıştığımız bir yılı daha geride bırakıyoruz.

Yaşadığımız bazı olumsuzluklara rağmen; sağlıklı, aydınlık günlere ulaşma umutlarımızı canlı tutarak; yeni bir yıla giriyoruz.

Bu yeni yılın güzel günlere olan umudumuzun, inancımızın tükenmediği sağlıklı, mutlu bir yıl olmasını diliyorum.      

2021 yılını da küresel salgının tehdidi altında geçirdik.  Yine çok zor ve sıkıntılı günler yaşadık, hala da yaşamaya devam ediyoruz. Covid-19’a yakalanarak hayatını kaybeden binlerce insanımız oldu. Ayrıca bu salgın, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de ekonomik daralmalara yol açtı.

Milletimizin bu zorlu süreci her alanda atlatabilmesi, normale dönebilmesi adına, Devletimiz tüm imkanlarıyla, tüm kurumlarıyla birlikte seferber oldu. Yardımlaşma ve dayanışmanın, sosyal devlet olmanın, halkımızın birlik ve beraberliğinin, bu olumsuzlukları atlatmada ne kadar önemli olduğunu bir kez daha tecrübe ettik. Sağlığın her şeyden önce geldiğini tekrar hatırladık.

İlimizde ve Ülkemizde pandemi ile birlikte, yaşadığımız diğer doğal afetlerin olumsuz sonuçları da inşallah kısa sürede ortadan kalkar; yeni yılda Milletçe rahat bir nefese kavuşuruz.

Yüce Mevla, devletimize ve milletimize zeval vermesin. Bizi bir daha böyle sıkıntılarla sınamasın.

Bu duygularla, başta Giresun Üniversitesi ailesinin bireyleri olan saygıdeğer mensupları ile kıymetli öğrencilerimizin, ayrıca tüm Giresun’lu hemşehrilerimizin ve vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyorum. 2022 yılının şehrimize, ülkemize, dünyamıza sağlık, barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum."

 
Prof. Dr. Yılmaz CAN
Giresun Üniversitesi Rektörü



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir